Marraskuun eka ja pieni DIY-henkivakuutus

 

Niin se jäi lokakuu taakse ja marraskuu marssi suoraan ovesta sisään. Mulla alkaa yleensä marraskuussa jo hieman helpottaa tämä "perus"-kaamosoloilu ja tänä vuonna jotenkin en ole edes huomannut mihin syksy on mennyt. Väsymys on ollut kiitettävästi käsillä vähän kaiken aikaa, mutta nopeasti aika on mennyt. Ehkä olen tänä syksynä pitkästä aikaa saanut jotain aikaseksikin. Mutta niin, marraskuu! Silloin viimeistään alan aina siirtämään ajatuksia jouluun. Usein jo aiemminkin, mutta tänä vuonna en sitä oikein ole vielä ehtinyt ajatella.

 

 

Tänään vein keskimmäisen lapsen kahdeksan jälkeen kouluun ja suunnattiin taaperon kanssa heti Prismaan. Hieman kiertelin joulukoristeita ja fiilistelin. Jos jo postiluukusta tipahtanutta joululehteä ei lasketa, niin en tosiaan ole edes kaupoissa kiertänyt koristehyllyjä ja harkinnut, mikä voisi olla se tämän vuoden pieni lisä koristevalikoimaan. Tänään kuitenkin jouluosastoa hieman sillä silmällä vilkuilin. Lisäksi kävimme Tokmannilla, minne suuntasin hieman yhden tietyn langan perässä - Meinaan tuon Novitan Hohde-langan. <3 Ja meiltä Kotkasta löytyi vielä mustana tuota ihanaa heijastavan kuidun sisältävää lankaa. Lankahan ei korvaa heijastimia, mitä tällä pimeydellä kannattaa oman henkensä vuoksi pitää, mutta on kiva lisä näkyvyyteen. Ja tänään langasta syntyi ekaluokkalaiselle tupsu reppuun, sekä minulle että esikoiselle hapsut laukkuihin tai takkiin kiinnitettäväksi.

 

Musta lanka ei näytäkkään keinovalossa enää niin mustalta...

 

Salaman alla

 

Langastahan voisi tehdä vaikka mitä ja minä suunnittelenkin täällä itselleni jo säärystimiä. Pipo, lapaset, panta... oioioioi, mitä kaikkea tästä voisikaan neuloa? Mutta niin, tänään mentiin näillä pienillä lisäsillä, vaikka sen heijastinliivin ja heijastavien hanskojen lisäksi. Voisipa tästä langasta jopa jotain joululahjaa tehdä. Hmmm.... ;) *heittelee ideoita mietintämyssyyn*

 

-Tea-