Minun elämäni aakkoset!

 

Starboxin blogeissa on kiertänyt haaste, missä kirjoitetaan omaan elämään liittyviä asioita aakkosittain. Alunperin haasteen ilmoille heitti Kirsi ja minä en ole vielä käynyt lukemassa kenenkään kirjoitusta etten ala liikaa miettimään etten kirjoittaisi samoja asioita tai että jättäisin jotain pois, kun ajattelisin ettei sitä voi kirjata, kun jollakulla muullakin oli. Siinä teille ei mitään järkeä-lause. ;) Mutta tässä minun elämäni aakkoset tällä hetkellä.

 

A - Aamut, hitaat ja rauhalliset. Kädessä kuppi kahvia, kynttilöitä palamassa ja ympärillä heräävä perhe. Meillä kaikki tykkää aloittaa aamut rauhassa, ilmeisesti äidiltä opittu tapa, en pane vastaan. 

B - Banaani, mun ehdoton suosikki hedelmä. Bananas are for monkeys, I KNOW! Eli just mulle. ;)

C - CMX, paaaaaaaaaaaljon muistoja teini-iältä. A.W. Yrjänä ja sanoitusten kiemurat. 

D - Daisarit, kolme lasta imettäneet. Nykyisin olan yli heitettävät tyhjät pussukat, mutta mulle niin tärkeän työn tehneet. Ja ainakin toistaiseksi myöskin terveet. <3

 

 

E - Epävarmuus, Varmaan aina pienenä osana mun elämässä mukana. Minusta itsestäni kumpuava, minuun itseeni kohdistuva.

F - Fazer, NO SUKLAA! Fazerista mieluiten punainen, oon erilainen suomalainen.

G - Glögi, joulunajan suosikkijuoma, mieluiten ilman holia kiitos.

H - Hyvinvointi, kokonaisvaltainen. Ei vain fyysinen vaan koko kokonaisuus, henkinen ja sosiaalinen puoli mukaanluettuna.

I - Itsetunto, paranemaan päin oleva.

 

 

J - Jefu, laji johon jäin koukkuun ja missä oon ihan sysihuono, mutta yritän kuitenkin, koska tykkään ihan hulluna. 

K - Kynttilät, mitä pimeämpi on ulkona sitä ihanampi näitä on kotiin sytytellä.

L - Luonto, metsä, meri, rauha. 

 

 

M - Muskari, mun ja taaperon yhteinen harrastus. Ihana nähdä kuinka hän pikkuhiljaa alkaa sielläkin kaivautumaan ujouden kuorestaan ja uskaltaa osallistua.

N - Naiseus, mulle jossain kohtaa kateissa ollut asia. Olen aina tuntenut olevani "hyvä jätkä" ja jossain kohtaa se otti hieman valtaa mun omastakin ajattelusta. Nykyään uskallan antaa myös naiseuteni näkyä.

O - Onnellisuus, sellaisia pieniä asioita, hetkiä kun tuntuu, että just nyt on hyvä.

P - Perhe, ei varmaan selitettävää. <3

Q - Quotes, Google laulaa harvasen päivä, kun tämä tyttö etsii itseensä iskeviä mietelauseita. Yksinkertaisesti rakastan, ne tuo mulle voimaa, sanokaa muut mitä sanotte!

R - Rakkaus, ihan siinä perinteisessä muodossa, mutta myös rakkaus elämää kohtaan. Kun on käynyt melko pohjalla itsensä kanssa, osaa arvostaa ja rakastaa melko montaa asiaa tässä elämässä.

 

 

S - Sairaus, mun masennus. Se, mikä on saanut mut miettimään montaa asiaa ja mitä ilman en olisi se mikä olen nyt. Olisin  kyllä ihan hyvin voinut elää ilmankin, mutta toisaalta haluan ajatella, että tälläkin on ollut tarkoitus. Uskon, että ihmiselle annetaan juuri sen verran kannettavaa, minkä hän jaksaa kantaa kasvaakseen.

T - Tanssi, 22 vuotta lajia takana. Jossain pienen mieleni sopukoissa tiedän osaavani tämän jutun, mutta silti AINA hätkähdän jos joku sattuu sanomaan, että mun tanssiminen näyttää hyvältä. Rakas harrastus, henkireikä.

U - Uni, asia, minkä kanssa tasapainoilen kaiken aikaa.

V - Vapaaehtoistyö, kierrätyspaja. Kokemus siitä, että saa tehdä jotain hyvää tälle yhteiskunnalle ja niille ihmisille, jotka sitä apua tarvitsevat. 

 

 

W - Walzi, mun mies! Hänen lempinimi jo ala-asteelta asti. <3

X - X-mas, jouluihminen täällä hei! Ihan just alotetaan järkkäily. Silti en ota asiasta stressiä, tykkään tehdä ja laittaa, mutta ilman panikointia. Joka vuosi tehdään just sen verran, kun sinä vuonna hyvältä tuntuu ja jos jotain jää tekemättä niin sittenpähän jää.

Y - Yin-jooga, hetki itselle, hetki hengittää ja tyhjentää mieli.

 

 

Z - Zalando, ennemminkin vaatteet ja tyyli, mutta kun en Z-kirjaimelle muutakaan keksinyt. On ollut ihana etsiä omaa tyyliä ja sovitella vaatteita ja oikeasti tajuta, että myös tämän kokoisena voi löytää sopivia vaatteita ja näyttää hyvältä.

 

 

Å - Åbo, Åland, Å i Lofoten, en keksi tähän mitään, mutta nämä kaikki ovat paikkoja missä voisin käydä vierailulla. 

Ä - Äitiys, mun tärkein rooli tässä elämässä. Ei muita poissulkeva, mutta ehdottomasti se mikä menee edelle jos tarvitsee järjestystä miettiä.

Ö - Öiset hetket, ne kun päässä jyllää miljoona ideaa ja sata projektia. Kun uni on kaikonnut ja on vain parasta myöntää itselle ettei uni nyt just tule ja kaivaa vihko esiin ja kirjoittaa asiat ylös. Parhaat ideat ja mm. tanssin koreografioiden pätkät on suunniteltu näinä hetkinä. 

 

-Tea-