Mitä päälle Suomen kesään?

Siis kyllä, jo toisena iltana putkeen asupostausta, halusitte tai ette. ;)

 

Koska tänään aamupäivä oli lämmin ja aurinkoinen, niin päälle eksyi samat shortsit kuin eilenkin, mutta niiden kaveriksi musta toppi... tästä asusta ei nyt kuvia oteltu, mutta sen asun kanssa hyppäsin elämäni ensimmäistä kertaa skootterin kyytiin. Siis mun piti elää 34 vuotiaaksi kokeakseni minkään sorttinen mopolla ajelu... Se on ollut mulle yksi sellanen iso asia... siis eihän nyt iso ihminen mopoilemaan mene... tai en minä ainakaan. Tänään Toni sitten käski mut kyytiinsä ja niin on taas tehty yksi "enhän mie voi"-asia pois "listalta".

 

 

Iltapäivällä puolestaan sää muuttui enemmän meidän kesän oloiseksi ja viileni sekä satoi. Lähdettiin illansuussa käymään vielä kaupassa ja siitä asusta otettiin sitten ihan kuva. Tää on se sellainen mun normiasu, turvavaatetus. Se missä mie meen lasten kanssa prismaan tai teen muuten arkisia juttuja. Toki kotona mulla on edelleen ne verkkarit tai kotimekkonen, mut jos puhutaan ihmisten ilmoille menemisestä.

 

Farkut - Boohoosta tilattu, Paita - Seppälä, Neuletakki - VeroModasta Noisy May- merkiltä, Lenkkarit Adidas

 

Tää on sellanen normi-minä. Luottofarkut, "joku vaan"-paita ja neuletakki. Addut on mun luottokengät tällä hetkellä. Asu ei siis ole mikään maailmoja mullistava, mutta mie tykkään. Rikkinäiset farkut tuo särmää, paljastaa hieman ihoa ja antaa mun tatuoinnin reidestä näkyä, paita/neuletakki yhdistelmä on aina helppo ja lenkkarit on vaan parhaat, ainakin mun mielestä... niillä pääsee myös lujaa, jos taapero päättää innostua karkuun tai vaikka kauppakärreistä ylös. Käytännöllisyys ennen kaikkea. ;)

 

 

Prismassa sovitin Neulomon Anita-haalaria, mistä oon haaveillut jo pidemmän aikaa. Olin ajatellut etten kuitenkaan sykähtäisi sille jos näkisin sen päälläni, mutta toisin kävi. Kotkassa ei vain ollut mulle oikeaa kokoa, joten haalari jäi toistaiseksi vielä kauppaan... tässä mulla on päällä yksi koko liian suuri ja kuviin sai ihan kivasti hämättyä ettei se näytä niin isolta, päällä sen kuitenkin tunsi. Tykästyin kyllä todella, vaikka kuvassa ilmeeni ehkä hieman epäuskoinen onkin... :D

 

 

Onks nää haalarit teidän mielestä kivoja vai ihan nounou-kamaa?

-Tea-