Mökillä ihanaa on...

KAIKKI! On se vaan kummallinen juttu. Meillä on ollut todella kiireinen ja menojen täyteinen kesä ja loma. Nyt kun sairastelut toivatkin meidän perheelle yllättäen vapaata, päätettiin hyödyntää aika ja karata Tonin duunimökille. Kolme päivää mökillä täysin "erossa muusta maailmasta" teki hyvää. Neljäntenä päivänä lähdettiinkin sitten jo pikkuselle päiväreissulle. Mutta siis ne kolme päivää mökillä, kun kenelläkään ei ollut kiire mihinkään, kelloja katseltiin ei oikeastaan koskaan ja puhelimia käytettiin hyvin vähän... Itse tiedostan olevani aivan addiktoitunut puhelimeen ja siitä on kasvanut mulle lähes uusi raaja ja halusin mökillä ollessa oikeasti laskea puhelimen pöydälle ja antaa olla. Toki valokuvaukseen käytän tällä hetkellä vain puhelintani, joten silloin sen joutui aina poimimaan, mutta silloinkin pyrin ottamaan VAIN kuvan ja laittamaan puhelimen pois sitä muuten edes vilkaisematta.

 

Mutta niin, niitä mökin parhauksia... ihan tavallisia juttuja, mitkä tuntuu erityisen ihanilta kiireettömässä ympäristössä. 

 

Maata penkillä ja katsella kohti taivasta
Kerätä kukkia luonnosta
Syödä ulkona lähes nakuna <3
Ihastella omaa esikoista, joka halusi rauhoittua ja katsella kaukaisuuteen
Lasi viiniä, kun lapset on saatu unille
Mustikat metsässä
Ja suoraan metsästä aamupuuroon
Tuli, mitä voisin tuijottaa varmasti ikuisuuden
Maisema ja auringonlasku
Aamuaurinko
Tikanheittoa ja sen opettelua
Salaisuuksia ja kikattelua
Grilliruokaa
Tyyntä
Hengittelyä
Suuren maailman ihmettelyä
Suppailua purjelaudalla ja airolla... tahdon oman SUP-laupan... ;)

 

Tää mökkireissu toki sisälsi myös hieman itkua, useita naarmuja ihossa, kiukuttelua, tahtojen taistoa ja monen monta muuta kommervenkkiä. Mutta päällimmäiseksi mielessä kuitenkin on hyvät ja ihanat muistot. Rauha ja rakkaus, kiireettömyys, ladatut akut ja perheen yhteinen aika. Ei mitään kummallisuuksia, kuten ei tänä koko kesänä... budjettikesä, mutta sitäkin lämpimämpiä muistoja. <3

 

 

-Tea-