Muinaistulet 2017

 

Eilen lauantaina syttyi useammallekin rannalle muinaistulia. Meillä oli alunperin tarkoituksena ystävien kanssa kokoontua piknikille ja lähteä siitä hieman hippailemaan, mutta mie heräsin lauantaina aamulla kurkku karheana ja päivän mittaan olo huononi, joten päätin jättää kaiken kehoa rasittavan toiminnan väliin. Tonilla alkaa taas pitkät työrupeamat huomenna ja flunssainen minä ei sovi tähän kuvioon yhtään, joten rauhallista oleilua ja lepoa, vitamiinien kera on tullut tämä viikonloppu harrastettua. Päätettiin kuitenkin lähteä koko perheen voimin katselemaan Katariinanniemen muinaistulet ja sieltä siis kuvasaldoa tässä.

 

 

Keli oli hieman vaihteleva ja välillä näytti siltä, että hetkenä minä hyvänsä sataa vettä ja välillä aurinko paistoi niin, että häiki.

 

 

Paikalla oli siis myös muutama paloauto, varmasti turvallisuussyistäkin, mutta myös viihdyttämässä lapsia. Ja meidän pojathan tykkäs! Keskimmäinen ja nuorin taisivat käydä kolmeen kertaan paloauton kyydissä ja nuorin oli kovasti lähdössä myös ajelemaan kyseisellä autolla. Ihan tähän ei kuitenkaan tällä kertaa taivuttu. ;)

 

 

Lapset juoksentelivat ympäri puistoa, kieppuivat läpi labyrintin ja saivat maistella paikalla olleen Lettupojan lettua.

 

Ei niin tyylikäs kuva, mutta nopeasti nappasin enenn kun lapset hyökkäsi kimppuun ja lettu oli VALTAVA!

 

Jo taivas näytti siltä, kuin olisi alkanut tulta syöksemään, kun puoli yhdeksän aikaan iso kokko syttyi rannan tuntumassa.

 

Hyvin pian kokon sytyttämisen jälkeen meidän seurue matkasikin jo kotiin, sillä pienin jäsen alkoi olemaan niin väsynyt, että oma sänky kutsui. Mutta onpahan ihana kun tälläisiä juttuja järjestetään.

 

-Tea-