Mulle hyvänmielentuojia tällä hetkellä!

Niitä arjen keskellä olevia isoja ja pieniä asioita, mitkä tuo mun elämään iloa ja hyvää mieltä. Nämä on myös asioita, mitkä toisinaan väsyttää ja joskus jopa kiukuttaa, mutta aina lopputulemana on hyvä mieli.

 

 

TANSSI 

Aina se on ollut mulla matkassa mukana, jo yli 20vuotta. Tämän on se laji minkä valitsisin jos saisin harrastaa vain yhtä tiettyä asiaa.

JOOGA

Se mun rauhottuminen tämän kautta. Tällä hetkellä lähinnä sydäntä on yin-jooga. Se kun mun keho ja mieli ovat yhtä.

JEFU

Uusin harrastus. Raaka, rankka ja erittäin maskuliininen. Kaikki huolet ja murheet katoaa kentällä.

 

 

HILJENTYMINEN / MEDITAATIO

Vuosi sitten romahduksen aikaan tuli erityisen tärkeäksi keskeyttää suorittaminen ja opetella pysähtymään. Olemaan hetkessä ja oikeasti opetella se, että saan vain olla tekemättä mitään. Joka ilta ennen nukkumista otan hetken meditoimiseen ja pyrin tyhjentämään ajatukseni.

HYVÄ RUOKA

No hitto miksei?!?!

 

 

LUKEMINEN

Niin mieleen liittyvä kirjallisuus, itsensä kehittämiseen tähtäävä ja kaikki mikä liittyy nyt tähän mun itseni löytämiseen. Mutta myös kevyempi, hömppä, mikä vie mut ihan muuhun maailmaan ja kehittää mielikuvitusta. Toisinaan auttaa jopa unohtamaan nykyisen elämän ja sen surut sekä murheet.

LÄHEISYYS / LÄMPÖ / SYLI

Kädet ympärillä, se on tärkeää, ei elinehto, mutta paremmaksi tekevä.

LAPSET

Ne niin ihanan kamalat... maailman tärkeimmät. Osa minua, osa heidän isäänsä. Jotain niin käsittämätöntä ettei sitä aina ymmärrä. Silti ne suurimmat murheet ja surut ja väsymys usein myös liittyy heihin. Suurimmat pelotkin.

 

 

MUSIIKKI

Myös tanssin kautta. Olen kaikkiruokainen, ollut aina. Tärkeintä on tunne, minkä musiikki mussa herättää. Toisinaan mennään pyllyä pyöritellen ja toisinaan kyynel silmäkulmassa.

TIETYT PAIKAT KOTKASSA

Kun on asunut lähes koko ikänsä täällä, niin matkaan on tarttunut itselle tärkeitä paikkoja. Niitä mitkä tuo mieleen muistoja tai mihin menen rauhoittumaan. Niitä missä vain istun ja tuijotan kaukaisuuteen, tunnen olevani minä, mutta samalla osa tätä kaikkea suurempaa.

 

 

 

MERI

Merikaupungin tyttö. Ei sitä voi selittää, sen vain tietää.

 

-Tea-