Mun yksi unelma toteutuu 25.3.2017: PopUp kahvila!

Olen ensimmäisen ja toisen lapsemme välissä opiskellut leipuri-kondiittoriksi, mutta en koskaan "sen ihmeemmin" ole tehnyt tätä hommaa työkseni. Olen aina kuitenkin rakastanut leipomista ja haaveillut pienestä kahvilasta. Se on sellainen haave, minkä olen jo melkein haudannut, sillä tunnen itseni, enkä pysty kuvittelemaan, että tekisin joka päivä "vain" samoja tuotteita. Siksi tämä tälläinen satunnainen itselle ja joillekin sukulaisten juhlille leipominen on enemmän kuin sopivaa minulle. Arvostan suunnattomasti ammattilaisia ja mikään ei ole niin ihanaa kuin istua kahvin ja kunnon leivonnaisen kanssa alas ja vain nauttia!

 

Voipi olla, että tällä nimellä on ollut joskus joku muukin tarkoitus kuin tämän blogin nimi...

 

Nyt kuitenkin mulle aukesi mahdollisuus pitää meidän Kotkan kierrätyspajan tiloissa yhden päivän ajan PopUp kahvilaa.

Eli lauantaina 25.3.2017 klo.10.00-12.30 toivotan TEIDÄT KAIKKI tervetulleiksi mun pieneen kahvilaan hörppimään kahvia tai teetä ja herkuttelemaan hyvin huokeilla herkuilla. Olette enemmän kuin sydämellisesti tervetulleita osoitteeseen Satamakatu 3, 48100 Kotka. Samalla voitte tutustua kierrätyspajan toimintaan.

 

 

En vielä paljasta mitä aion kahvilaan leipoa, suunnitelmat on tosin hyvällä mallilla jo. Mutta halusin jakaa nyt nuo muutamat kuvat mun tekeleistä, että saatte herautettua veden kielelle tässä viikon aikana. <3

 

-Tea-