Nyt kun se kesä vihdoin tuli!

Oi vitsi, miten ihanaa kun vihdoin ja viimein saatiin lämpöä ja aurinkoa meille! Ja voi vitsi miten monta mietettä olen saanut heittää tänä kesänä roskiin... siis oman pukeutumiseni ja rohkeuteni kanssa. Kesäthän ei ole aina meille isommille ihmisille mitään herkkua juurikaan pukeutumisen suhteen. Toki on se ajatus, että bikinivartalon saat laittamalla vartalon päälle bikinit, mutta se ei aina ole niin yksinkertaista tai helppoa. 

 

Huonolla itsetunnolla ja melkoisella (ulkopuolisella) paineella sopeutua joukkoon ei aina kuitenkaan rehvastella omalla kropallaan. Vaikka kuinka sanotaan, että jokaisen pitäisi tehdä just sitä mitä haluaa ja esim. pukeutua juuri niinkuin haluaa, niin kyllä sitä aika moni vielä nykyäänkin miettii mitä kehtaa laittaa päällensä. Teen sitä edelleen itsekin, etenkin jos on vähänkään huonompi päivä. Toisaalta olen ottanut isoja askelia eteenpäin ja jo muutamissa postauksissa olenkin puhunut itseni ylittämisestä tän vaate-puolen kanssa. Ja edelleen jatkan itseni ylittämistä...

 

Rakastan näitä farkkuja aina vaan... ja uusi paita! Molemmat tilattu Boohoo:sta.
Aika kiva pylly... Vaikka itse sanonkin... ;)

 

Tänään on meillä täällä Kotkassa ollut niin ihanan lämmintä ettei mitään! Shortsikelit, ja superviikon alku! Kotkassa vietetään siis tällä viikolla Tall Ships Racesia sekä Meripäiviä. Mulle yksi kesän odotetuin viikko. Olenkin tällä viikolla enemmän tai vähemmän joka päivä jossakin menoissa tai "velvollisuuksissa". Torstaina 13.7. pääsen taasen pitämään PopUp-kahvilaa kierrätyspajan tiloissa klo.16-19, eli kaikki sinne herkuttelemaan! Tällä kertaa "teemana" on lohileipiä ja mansikkakakkua, eli tälläisillä suomalaisilla ja merihenkisillä tuotteilla mennään tämä kahvila. 

 

Tänään lähdettiin vielä iltauinnille koko perheen kesken ja mun uusi uikkari pääsi testiin. Tällä kertaa en mennyt sillä bikinivartalo-teemalla, vaan tosiaan olen hankkinut itselleni tuollaisen koko-uimapuvun, missä on kuitenkin joku juju. Oon oikeastaan jo useamman vuoden haaveillut uikkarista, missä olisi jotain juttua, mutta mikä kävisi myös lasten kanssa rannalla puljaamiseen. En voi ihan tämänkään uikkarin kanssa allekirjoittaa tuota jälkimmäistä onnistuneeksi, sillä yksiolkaimisuus oli kuin olikin (ainakin uidessa) hieman "hankala". Vähän joutui siis katsomaan uikkarin asentoa aina vedestä noustessa. Mutta varmasti ihan toimiva uikki päivään rannalla tai ystävien kanssa paljuillessa. 

Ylläri ylläri Boohoo:sta...
Äiti ja lapset.

 

Nyt mun pitäisi vielä hieman valmistaa kakkupohjia ja miettiä huomista kauppalistaa... mitähän niihin kakkuihin ja lohileipiin tarvitsikaan... ;)

Ihanaa viikkoa murmelit! Ja jos satutte mua näkemään Kotkan kaduilla tällä viikolla niin nykäiskää ihmeessä hihasta. <3

-Tea-