Perjantaipäivää ja sen asua!

 

Tänään Kotkassa olisi ollut mahdollista päästä mukaan 200 hengen piknikkiin, mutta meidän seurue myöhästyi hieman ilmottautumisesta. Paikat täyttyi todella nopeasti ja tapahtuma oli täysi ennenkuin meidän seurueen määrä oli selvillä, joten ensi vuonna yritämme paremmalla menestyksellä. Koko illan on vilahdellut ihania ja tunnelmallisia kuvia ympäri somea ja meinasi jossain kohtaa ihan harmittaa. Ei siis todellakaan se, että täällä joku jotain tälläistä tekee, vaan se ettei saanut olla mukana näin mahtavassa tapahtumassa. Mahtavaa ihana järkkäilijä Inka ja ihan mahtavaa Kotkalaiset yrittäjät, jotka lähtivät hommaan mukaan. Ja mahtavaa ne kaikki 200 henkeä, jotka sinne pikavauhdilla ilmottautuivat! Hyvä Kotka!

 

 

Mutta toisaalta on mulla ollut todella ihana perjantai, vaikkei tuonne päässytkään tällä kertaa osallistumaan. Aamusta käytiin pienimmän V:n kanssa ensimmäistä kertaa muskarissa. Tunti kestää 45minuuttia, joista ensimmäiset 30minuuttia V tahtoi tehdä KAIKKI asiat mun sylissä ja äiti naama punasena ja hiki valuen hyppyyttää ja pomputtaa ja veivaa ja kääntää jo melko mötkylän kokoista taaperoa. Seuraavat 10minuuttia tunnista oli todella kivaa ja sit se viimeinen 5 minuuttia ja loppulaulu oltais tahdottu juosta ja soittaa rumpua ja telmiä ja temmeltää. Kolme vartin aikana taaperoinen kävi useamman kerran ovella ja hihkui mulle "läjetään!" mutta lähdön koittaessa olisi hän halunnut jäädä muskarille vaikka varmaan loppupäiväksi. Kaiken kaikkiaan ihana ihana muskari ja meidän uusi yhteinen harrastus. 

 

Hän <3

 

Kotona kävin kääntymässä, sillä olin sopinut näkeväni yhtä ystävää lounaan merkeissä. Ja tulihan sitä samalla kierreltyä hieman vaatekauppoja ihastellen syksyn uutuuksia. Ja oi, voi! Kaikki tuntuu tänä syksynä jotenkin ihanan pehmeältä. Löydettiin sen miljoona vaatetta ja huivia ja muuta, mitkä sulostutti mieltä ja tuntoaistia mielettömällä pehmeydellään. Oikeita syksyn comfy-juttuja. Ja sitten käväsin Zizzillä, mistä matkaani tarttui maailman mielettömin nahkatakki. Mun ystäväinenkin sanoi, että ihan kun se olisi kuulunut aina olemaan mun päällä. Tästä tuutte saamaan vielä parempiakin kuvia, nyt tähän vaan tällänen pikainen kauppaotos.

 

Kävimme ystäväiseni kanssa lounaalla Tai Hingissä ja vatsat killillään päädyttiin melko pikaisesti luovuttamaan ostoskierrokselta... tai noh, sanottaanko, että Kotkan kaupat on melko nopeesti käyty läpi, joten kun ei apteekkia viitsitty kierrellä, niin koti kutsui. Ja kotoa puolestaan lähdettiin melko nopsasti koko perheen voimin anoppilaan ja kohti puusaunaa. Se viimeisteli ja kruunasi tän ihanan vapaapäivän. 

 

Kengät - Adidas / Farkut - Junarose ja itsetuunatut / Paita - Lindex / Huivi - Pieces

 

Mun tän syksyn "juttu" pukeutumisessa taitaa olla erilaiset collarit ja hupparit. Eli sellaset vaatekappaleet, mitkä on helppo yhdistää lähes minkälaisen alaosan kanssa tahansa. Tää ihana vanhan roosan sävyinen solmu-unelma on on tosiaan uusimpien hankintojen seassa ja tää on aivan ihana. Helppokäyttöinen, rento, mutta omaa silti jonkun jujun, eli tuon helman solmun sekä melko leveät hihat. Yksinkertainen olematta kuitenkaan liian yksinkertainen tai tylsä.

 

 

Vähän tuon paidan väri tekee musta kalpean, mutta huivin kanssa toimii kun tauti, vaikka itse sanonkin. 

 

 

Tänään anoppilassa saunomisen päätteeksi raahauduttiin koko porukka kotiin ja oltiin maailman onnellisimpia, että edessä on vielä ruhtinaalliset KAKSI vapaapäivää, ennen kun miehen työputki taas jatkuu maanantaina ja edessä on taas todella tiukat kolme viikkoa. Joten nyt hyppään hetkeksi vielä sohvalle pehmeään ja lämpimään kainaloon. <3

 

Se kainalo ei ole ihan näin ruosteinen, vaikka aika rautanen jätkä onkin! ;)

 

Ihanaa viikonloppua!

-Tea-