PopUp Kahvila

Mulla oli reilu pari viikkoa sitten tämä yhden aamupäivän kahvila ja todellakin mun unelma täyttyi. Opiskellessani leipuri-kondiittoriksi haaveilin omasta kahvilasta todella kovasti. Sittemmin kahvila on muuttanut mun ajatuksissa monesti muotoaan, mm. terveellisemmän leivonnan kahvilaksi, raakakakkukahvilaksi ja taas takaisin kunnon vanhanajan kahvilaksi nykyaikaisilla twisteillä. En tiedä onko tämä sellainen haave mitä tulen koskaan toteuttamaan ja loppupeleissä tämä on sellainen asia mikä ei olekkaan välttämätön toteuttaa. On ihana leipoa ja tehdä juttuja, pyöritellä päässä millaisia tekisi, mutta vain ajatuksen tasolla. En oikeasti tiedä olisko musta heräämään joka aamuyö leipomaan ns. samoja tuotteita vitriiniin... siksi nämä tälläiset pienet hetket kahvilan parissa sopii mulle paremmin kuin hyvin. 

 

 

Päivä sujui kun siivillä! Ensimmäisen puolen tunnin aikana oli niin kova ruuhka, että ehdin jo miettiä ettei tarjottavat tule mitenkään riittämään. Mutta <onneksi> tilanne rauhoittui ja asiakkaiden virta jatkui loppuajan tasaisena, eikä uutta ruuhkaa ehtinyt syntyä. Asiakkaita siis riitti koko ajaksi, joka sitten venyi 2,5tunnista kolmeen. Rutistuksen jälkeen huomasin etten ollut ehtinyt ottaa kunnolla kuvia tarjottavista, kahvilan pitäjästä puhumattakaan... mutta mennään nyt näillä muutamilla kotona otetuilla sekä puhelinkuvilla. <3

 

Kotoa lähdössä, osa viimeistelemättä

 

Feta-parsakaalipiiras

 

Kinkku-ananas-aurajuustopiiras gluteenittomana

 

Tummasuklaaunelmaa kookoshiutaleilla

 

RockyRoad ja New York Cheesecake
Mansikka-valkosuklaaleivokset

 

Pavlova-leivokset

 

Lisäksi vitriinistä löytyy vegaanista pannukakkua sekä tiramisua

 

Kuten jo sanoin koko kahvilan aukioloaika oli yhtä asiakasvirtaa ja hyvää mieltä. Olin aivan innoissani kuinka ihanasti tämä otettiin vastaan ja voin luvata teille että lisää on luvassa vielä varmasti kesän aikana. 

 

Iso kiitos kaikille, jotka autoitte mua tässä unelman toteutumisessa ja suuren suuri kiitos kaikille, jotka kävitte paikalla! <3 Ilman teitä tätä ei olisi tapahtunut. 

 

-Tea-