POPUP Kotka

Kotkassa on tällä ja ensi viikolla meneillään POPUP Kotka- niminen tapahtuma. Useisiin vapaina oleviin liiketiloihin on päässyt esittelemään omaa toimintaansa ja yritystä. Vapaita tiloja yrityksille ja yhteisöille on ollut mm. pasaatissa sekä vanhalla linja-autoasemalla, onkos sen nimi nykyään sitten Katariinan aukio...? Tänään kävin tutustumassa kahteen liikkeeseen ja näissä suosittelen lämpimästi käymään. 

 

Unique5shop on ihana nettikauppa, mikä kokoaa sivujensa alle monta eri toimijaa. Jos et halua perustaa omaa nettiyritystä tai sinulla ei ole siihen omia resursseja, mutta haluaisit kuitenkin tuotteesi myyntiin, nämä naiset hoitavat sen puolestasi. Hirveän näppärää! 

 

Nää sopis meille kotiin kun nenä päähän... <3
Kyllä mie näkisin itseni tässä liihottelemassa esim. meripäivillä... <3

 

 

Toinen mihin kävin tänään tutustumassa on Maanatiri. Ja minähän ihan ääneen ihmettelin mistä nimi tulee... omistaja on siis Tiinamari Vilkko, Tiinamari.... Maanatiri. Ja sitten syttyi lamppu! :D Olen jo aiemmin ihastellut ihania koivukuvioisia tuotteita mutten ole niitä aiemmin nähnyt livenä. Jotenkin tuo perus musta-valkoinen koivu näyttää vain niin kauniilta mun silmään. Kaikki tuotteet on kuvitettu Maanatirin itse ottamilla kuvilla ja onhan näitä ihania suomalaisia asioita mukava tuoda myös sisälle kauniista luonnostamme.

 

 

Unique5shopin löydät enää huomenna lauantaina Pasaatista ja Maanatiri löytyy vielä ensi viikollakin linja-auroasemalla tönöttävistä konteista. Mie olen niin innoissani tästä jutusta, siis että kerrankin Kotkassa tapahtuu ja tuodaan esille Kotkalaista osaamista, vaikka toki katukuvaa elävöittämään on tuotu myös muista kaupungeista yrityksiä. Tuetaan Kotkalaisia yrityksiä ja yhdistyksiä ja kivijalkamyymälöitä yleensäkin.

Ja hei, ensi viikolla on uusia juttuja tulossa kaupunkiin tämän asian tiimoilta! <3

-Tea-