POPUP Kotka part.2

Tällä viikolla on taas uudet kujeet ja uudet liikkeet avoinna POPUP Kotka-tapahtumassa. Tässä esittelyä muutamasta mun suosikista. Näissä paikoissa siis ainakin suosittelen käymään.

 

IMAKE OSK oppimisosuuskunta! Jos vähänkään kiinnostaa yrittäjyys, kannattaa käydä juttelemassa täällä.

 

YOGELINA! Ja ihana Elina. Joogaa ja teetä. Mukana menossa myös Treenikamat!

 

OMAMA! Niin ihana yhden naisen yritys. Ihania käsitöitä, tuotteisiin kuuluu mm. tuttiketjut, kukkarot, ruokalaput, mekot, tunikat jne. Lisäksi löytyy laaja valikoima erilaisia kestotuotteita, mm. kestovaippoja. Mulle Tanja eli Omaman yrittäjä laittoi matkaan ihanaakin ihanamman huivin! Jotenkin iski silmään samantien tuo väri ja ihanan kesäinen kuosi. Näytti ihanalta tummansinisen mekon kanssa ja toi heti pirteyttä muuten hieman pilviseen päivään sekä yksinkertaiseen asuun. 

 

Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä TANDEM GRAPHICS. Tuuliltahan on meidän olohuonetta koristavat taulut. Ja nyt hänen tuotteitaan pääsee hypistelemään myös tuonne PopUppiin. 

 

 

 

Kotkasta löytyy tällä hetkellä muitakin PopUpin pitäjiä joten suosittelen oikeasti kiertelemään ja katselemaan. Näissä mun tärpeissä on kaikissa yksi yhteinen tekijä ja se on paikallisuus. Itse ainakin tykkään suosia paikallisia yrityksiä jos se vain on mahdollista. Tästäkin kattauksesta löytyy tuotteita niin itsensä kehittämiseen, rauhoittumiseen, itsensä huoltamiseen kuin sisustukseen ja tyyliinkin. Kannattaa siis kävellä ja katsella kaupunkia tällä viikolla avoimin silmin. 

 

-Tea-

P.S. Suuri osa PopUp-liikkeistä on auki myös nyt tulevana helatorstaina! <3