Rakas Joulupukki!

Nyt tuloillaan on todella materialistinen postaus! Koska rakastan... joulua, antamista, saamista, lahjoja, ja materiaa. En vaan voi sille mitään etten halua lähteä mukaan mihinkään "ei osteta kenellekkään mitään"-juttuun. Ja mun mielestä lahjojen EI TODELLAKAAN tarvitse olla isoja. Saan joka vuosi vihreitä kuulia (koska niitä vasta rakastankin, viime vuonna taisin saada kaksi isoa ja yhden pienen rasian) ja jo se on ihanaa. Puhumattakaan itsetehdyistä lahjoista, mullahan on ollut tapana tehdä joka vuosi jollekulle villasukat... Noh, kuulkaa tänä vuonna ei tule, koska neulominen ei ole napannut yhtään. Mutta jotain teen itse kuitenkin. Eikä mun mielestä kaikkien tarvitse antaa kaikille, vaan omien resurssien mukaan, useein jo pieni ele tekee ainakin mut onnelliseksi ja luo joulumieltä. Meillä lahjat yleensä pysyy kuitenkin ihan kivasti "hanskassa" eli mitään ylilyöntejä ei tapahdu. Paitsi viime vuonna kun sain Pukilta (mieheltäni) Iphonen, mutta sitä en osannut odottaa yhtään ja mun ilme pakettia avatessa oli varmasti näkemisen arvoinen.

 

Tein muutaman kollaasin asioista mitä me tarvittais, tai mitä mie ajattelen, että olisi kiva saada.

Ensin koko perheen jutut:

 

LEIVÄNPAAHDIN - Koska meidän oma on mennyt rikki,

SÄHKÖVATKAIN - Koska sekin on rikki... ;)

KORKEA REUNAINEN PAISTINPANNU - Koska edellinen on niin kulunut.

PEITOT JA TYYNYT - Etenkin mie kaipaan uutta, pehmoista ja etenkin LÄMMINTÄ peittoa, nykyisin nukun peiton ja viltin alla etten palele... Ja isommat lapset tarvis ehdottomasti uudet tyynyt.

IITTALAN SARJATON MUKEJA JA KULHOJA - Koska ne on ihania ja etenkin kunnollisia kulhoja tarvittais lisää.

 

Sitten mitä mie tahtosin ihan vaan itselleni:

 

MARIMEKON TASKU-PUSSUKKA - Ollut haaveena jo useamman vuoden.

TUOKSU - Oon ihastunut Tommy Hilfigerin tuohon päärynäiseen Pear Blossom tuoksuun. Myös saman sarjan Peach Blossom osuu mun makuun. 

SISÄINEN TIMANTTI- ja HYVÄN ELÄMÄN RESEPTIT - kirjat. Koska Sisäinen Voima löytyy jo ja koska luulen, että noista olisi apua viemään mua eteenpäin.

UNELMIENI VUOSI- KALENTERI - Koska haluan uskoa, että ensi vuosi on mun unelmien vuosi ja olen lopenkyllästynyt puhelimen kalenteriin mihin ei tule ikinä palattua. Oikeaan kalenteriin tulee aina kirjoitettua myös muistoja.

KMS- SARJAA - Koska hiukset!!! <3 Ainakin hoitoaine ja joku ihana muotoilutuote olis kivat löytää paketista.

 

Ei mun mielestä ihan pahat toiveet, vai mitä mieltä olette?

Lapsilla tietysti on omat toiveensa, jotka oli hyvin Lego-painotteiset, mutta saavat he onneksi muutakin. Ja taapero nyt ei osaa vielä toivoa mitään, onneksi isoveljet hoitivat tämän homman. Tosin esim. isoa pehmo-isiä on vähän vaikeampi toteuttaa, mutta ehkä ne dublot löytyy paketista. ;)

 

Ja tähän loppuun vielä se YKSI haave, minkä esittäisin jos en olisi kotona lasten kanssa kotihoidontuella ja elettäisi muuten kuin kädestä-suuhun. Harras haave ja NIIN kaunis: oma ihana Furla Metropolis pinkin glitterisenä! <3 <3 <3

*Kaikki postauksen kuvat on kaapattu Googlesta.

Voih, olisipa jo aatto ja ne vihreät kuulat löytyisi paketista... ÄITI tää oli vinkki sulle! ;D

<3: Tea