Salitreenioivalluksia

 

Olen käynyt salilla! Jo kuulkaas kahdesti tällä viikolla! Ja se on paljon se... ne on noin kolmen vuoden tauon jälkeen muutamia Fustra-kertoja lukuunottamatta ainoat salikerrat. Eli se on todellakin paljon se. Silloin aikoinaan kävin paljonkin salilla ja jotenkin etukäteen pelotti mennä "taas" sinne. Siis treenaamaan... Oonhan mie tanssinut ja jefuillut ja haahuillut kaikenmoista, mutta ihan salitreeniä ei ole tullut tehtyä pitkään aikaan. Mutta jostain selkärangasta tietyt tekniikat kai tuli, kun on ihan kivasti mennyt ja koko kroppa tuntuu kipeältä.

 

Eka treeni ja tärisevin käsin otettu epätarkka kuva

 

Ja ilmeisesti LIIAN PITKÄ väli on ollut (vai ehkä sittenkin riittävä), sillä ekalla kerralla jo huomasin ikävöineeni sitä. Tiedostamatta. Sehän oli ihan TÖRKEÄN kivaa. Mutta jotain mun ajattelussa oli kuitenkin muuttunut, jotain isoa on liikahtanut. Huomasin etten ole oikeastaan ikinä treenannut salitreeniä mistään muusta kuin ulkonäöllisten seikkojen vuoksi. Toki kun laihdutin sen melkein 30kiloa, niin taka-ajatuksena oli myös ne terveydelliset syyt. Mutta siltikin myös silloin ajattelun perusta oli laihtuminen... olen terve vasta kun olen laihduttanut jonkun tietyn määrän ja näytän tietyltä! En pystynyt ajattelemaan, että tein hyviä tekoja kropalleni kaiken aikaa, vaan ajattelin ihan tosissaan, että vasta laihduttuani voin tehdä itselleni hyvää. Jollain tapaa vaikka kunto kasvoi ja terveys parani niin aina salilla käynti oli sidoksissa ulkonäköön. 

 

Mulla on tälläsiä otoksia varmaan satoja itsestäni ja koskaan en ollut itseeni tyytyväinen!

 

Nyt on ollut jollain tapaa vapauttavaa käydä salilla. On täysin uutta käydä salilla kasvattamassa voimaa ja tekemässä asioita tavoitteellisesti jonkun "todellisen" asian eteen. On täysin uutta ettei mun tarvitsekaan käydä salilla näyttääkseni hyvältä vaan ihan muiden syiden takia. Treenata, jotta olisin parempi jossakin, eikä että laihtuisin. Ehkä sitä myötä myös vyötärö kapenee mukavammin, kun ei ole varsinaisesti mitään tavoitetta sillä saralla. Mun tavoita tällä hetkellä on saada itseäni parempaan kuntoon jefun off-seasonilla, jotta olen ensi pelikaudella paremmassa kunnossa. Ja sillä ei ole mitään tekemistä ulkonäön kanssa.

 

Ja kyllä, lapsetkin oli mukana!

 

On ilo huomata, miten oma ajattelumalli ja uskomus tästäkin asiasta on mennyt uusiksi. Teen tällä hetkellä tätäkin asiaa, jotta voisin itse olla itsestäni ylpeä. Jotta voisin olla parempi lajissa mistä pidän. Jotta mun kunto kasvaa ja voima paranee. On ilo huomata etten yritä tälläkään asialla miellyttää muita, tai ettei mun tavoite ole näyttää paremmalta. Mie näytän nyt jo hyvältä, salitreeni tekee siihen vaan kivan lisäbonuksen. ;)

 

 

-Tea-