Sunnuntain piristykseksi uusi meikkipaletti

 

Oon siis ehkä hivenen turhautunut tähän tämänhetkiseen olotilaani flunssassa kotona. Onneksi perjantaina tuli viesti postista ja eilen jopa jaksoin siellä käydä hakemassa Cocopandan tilauksen. Halusin heti esitellä teille mun uuden ihanan Make Up Revolutionin Flawless-luomiväripaletin, vaikka kuvat on mitä on. Mie oon oikeastaan innostunut meikkaamisesta vasta nyt, kun itsetuntokin on noussut. Toki arki mulla menee aina lähes pääsääntöisesti ilman meikkiä, en vain näe meikkaamiselle tarvetta jos menen hiekkalaatikon reunalle lapsen kanssa. Mutta sitten kun lähden jonnekin niin mikään ei ole niin kivaa kuin meikkaaminen, sillai rauhassa ja ajan kanssa. En vielä ihan täysin osaa kaikenmaailman kikkakolmosia, mutta tekemällähän tätäkin asiaa oppii. Ja nyt mulla on 32 ihanaa uutta sävyä ja vielä todella miellyttävällä hinnalla.

 

 

 

Odotan jo niin innolla, että pääsen testaamaan näitä värejä. Etenkin nuo punertavat sävyt himottelee hurjasti; Red night, Barely pink ja Burgandy nights etenkin nyt nopeasti sanottuna. Tein muutaman ihan pikasen swatchin käteeni, en sen enemmin miettinyt mitä siihen lätkin enkä etenkään mitään järjestystä. Ainakin tälläsellä todella nopealla kokeilulla pigmentit tuntuu aika hyviltä. Mutta totuudenhan näkee vasta todellisessa käytössä. Onko teillä kokemuksia?

 

Tämä kimalle <3

 

Mutta nyt vain haaveilen meikkaamisesta ja palaan sohvan syleilyyn vähän lepäilemään, ehkä jokunen meikkitutoriaali tästä paletista pitää etsiä... <3

-Tea-