Suurella sydämellä - Kotkan Klubi

Tänään toimitimme viimeiset paketit Joulumieltä paikallisilta paikallisille- kampanjastamme. Kun alkuun mietimme yrityksiä, joita pyytäisimme tähän touhuun mukaan, emme missään määrin voineet uskoa minkälaisella sydämellä yritykset lähtevätkään mukaan. Jokaisesta yrityksen panoksesta olemme enemmän kuin kiitollisia ja tiedämme teidän kaikkien olevan mukana mitä suurimmalla sydämellä. Sanoin sen jo edellisessä postauksessa moneen kertaan, mutta en voi lopettaa vieläkään.

 

Yksi yritys täytyy kuitenkin nyt nostaa esiin tässä kohtaa, sillä heidän asialla olimme suurimmassa määrin tänään ja heidän myötä saimme itsekin kokea todellista joulun taikaa. Nimittäin Kotkan klubi, ja sen mielettömän hienot Niina ja Niko. Heidän ja koko klubin henkilökunnan toimesta saimme tänään viedä sitä todellista joulumieltä neljään perheeseen ruokien ja lapsille osoitettujen lahjojen muodossa. 

 

 

Tällä hetkellä ei sanat edelleenkään riitä kiittämään. Sanat ei riitä kertomaan mitä tunteita tänään on koettu. Millaista helpotusta ja iloa ollaan nähty ihmisten kasvoilla ja kuinka muutamat kyyneleetkin vieritettiin vain siitä ilosta ja helpotuksen tunteesta. Se lämpö, millä meidät otettiin perheissä vastaan. Uskon etten itse ainakaan ihan vielä edes ymmärrä tätä kaikkea. Siksi en vieläkään osaa sanoa mitään muuta, kuin mitä suurimmat kiitokset. Ihan jokaiselle.

 

Kiitos Niko ja Niina ja aivan ihanan kultainen prinsessa. <3

 

Tämän kiitollisuuden ja onnellisuuden siivittelemänä laskeudun meidän perheen joulun aikaan. Hieman kevyemmällä ja kiitollisemmalla mielellä kuin koskaan aiemmin, uskoen yhä enemmän siihen, että tämä maailma pitää meistä jokaisesta huolta, on tilanne mikä hyvänsä.

 

Ihanaa ja rauhaisaa joulunaikaa teille jokaiselle. <3

-Tea-