Syksyä hiuksissa!

 

Mullehan hiukset on aina ollut vähän sellanen "juttu". Vaikken aina pitäisi niistä huolta kampaamossa käymällä on ne aina kuitenkin pidettävä hyväkuntoisena. Ja siis vaikka ne usein onkin vain ponnarilla, niin silti niissä on mulle jotain erityisen tärkeätä. Sitten kun haluan ne laittaa niin ne on kans laitettava. Ja onhan mulla niissä aika usein lettejä ja kampauksia ja jos ja mitä. Muistatte ehkä, kun olen aiemminkin kertonut, kuinka mulla on ollut vaikka minkä värisiä hiuksia, mutta sitten niille tuli "stoppi". Koska en saanut omasta mielestäni näkyä, enkä kuulua, niin hiuksetkin piti sopeutua "massaan". Nyt tähän kuitenkin on tullut muutos ja tänäänkin astelin mun tän hetken luottokampaajan tuoliin Parturi-kampaamo 25:n mielessä "uudet tuulet".

 

 

Alkutilanne oli suorastaan katastrofaalinen! Edellisestä kampaamokäynnistä oli AIVAN LIIAN KAUAN aikaa ja tämä koko kesän haalentunut kamala pesä päässäni istuin penkkiin ja esittelin asiani Jasminalle. Ajatuksena oli lila... ei liian punanen, ehkä enemmän siniseen taittava... lähtötilanne huomioonottaen, noh, mielenkiintoinen toive. Mun hiuksia on aiemmin vaalennettu värien alle, joten nyt ei haluttu lähteä vaalentamalla rasittamaan hiusta. Sanoin Jasminalle, että siinä oli mun haaveet, sie teet niiden pohjalta taikojasi ja luot sen mitä ajattelet, että tästä lähtökohdasta saa aikaseksi. Minä kun en tiedä hiusten värjäämisestä loppupeleissä sen enempää, niin en voi kuin haaveilla ja antaa jotain osviittaa siitä, mitä haluaisin, mutta en oikeasti osaa sanoa onnistuuko sellaisen aikaansaaminen ollenkaan. Siksi haluankin aina, että kampaaja mielummin sanoo jos ei onnistu, kuin alkaa tekemään jotain mikä ei tule olemaan yhtään sitä mitä minä olen ehdotellut.

 

 

Ja niinhän siinä kävi, että ammattilainen on ammattilainen ja lähdin kampaajalta muutaman tunnin päästä violettia päässäni!

 

 

Tietenkään nämä kuvat ei anna tälle värille täyttä oikeutta, näistä puuttuu se kiilto ja luonnollisuus. Liike! Se mikä tekee hiuksesta eläväisen näköiset. Siltikin onhan tässä taasen huikea ero vanhaan! ;) Ja en voisi taas iloisempi ja tyytyväisempi olla. Kiitos ihanainen Jasmina! <3

 

 

Nyt saa syksy tulla, tältäkin osalta!

-Tea-