Tämän kesän must-jutut mun tyylissä ja ARVONNAN voittaja!

Mulla on tänä kesänä muutama juttu minkä avulla aion piristää kesätyyliäni. Nyt kun sellainen omanlainen tyyli on pikkuhiljaa alkanut tässä muotoutua, enkä ainoastaan kulje mahdollisimman säkkimäinen tunika päällä (vaikka KYLLÄ, tulette niitäkin edelleen näkemään mun päällä), niin on muutama kikka millä aion piristää "isompikokoinen nainen"/"äiti"olemustani.

 

Ja nämä on sellaiset kikat joiden avulla ei todellakaan mene kauaa laittautumisessa ja voi siirtyä lähes suoraan sängystä pihalle auringonpaisteeseen. Kun sulla on kivasti ruskettunut iho (mitä mulla ei tietenkään vielä näissä kuvissa ole!), niin eipä sitä välttämättä muuta ehostusta tarvitse. Sitten vain kivat aurinkolasit päähän, hieman punaa tai kimalletta huuliin ja kivat asusteet korviin sekä ranteeseen niin johan ollaan valmiita vaikka mihin. Toimii asun kuin asun kanssa, mutta mie luulen, että mulla tulee näkymään ensi kesänä paljon tätä midimittaista mekkoa, koska se jos mikä on todella helppo ja rento kesäasu. Ja haaveilen myös liehuvahelmaisista shortseista, näidenkin kanssa tämä sama pikkuinen "ehostaminen" toimisi paremmin kuin hyvin. Eli ei muuta kun skumppa kainaloon ja menoksi... ;)

 

 

Näissä kuvissa mulla on Coruu:n mallistosta Flowery rannekoru sekä korvikset (tuotteet saatu). Nämä korut ovat valtavan kevyitä ja valmistettu silikonista. Nämä korut valmistetaan kaikki suomessa ja koko Coruu on täysin suomalainen yritys. Iso plussa siis kotimaisuudesta! Mulle nämä tulee olemaan tän kesän "juttu" niin arjessa kuin juhlassakin ja jo muutaman viikon päästä nämä korut pääsevät tositoimiin hieman hienommassa juhlassa. Kaiken kaikkiaan aivan ihania koruja ja tuovat pientä särmää hieman yksinkertaisempaankin asuun. 

 

 

Mitä pidätte mun tyylin piristyksistä? Jotenkin tuntuu itsestäänkin välillä hullulta kirjoitella mun tyylistä, sillä se on mulle itsellenikin vielä niin uusi juttu. Mutta ainahan mie olen rakastanut vaatteita... ja etenkin kenkiä. Laittautuminen mulla tosin on aina sellasta "mitä helpompi, sen parempi"- ja siksi kesä, rusketus, aurinkolasit ja kivat korut sopii enemmän kuin hyvin mun tyyliin. Mutta on ihana pikkuhiljaa löytää sitä omaa tyyliä ja olla näyttävä just tän kokoisena kuin olen.

 

Ja hei! Vappuarpajaisten voittaja on arvottu! Virallisena valvojana toimi meidän esikoinen ja onnellinen huivin uusi omistaja on SANNA ÄIKÄÄ! Tuhannesti onnea ihanasta uudesta Silverjunglen huivista! <3 Laitathan mulle yhteystietoja tulemaan sähköpostilla TeaValto@gmail.com niin saadaan pehmeä paketti matkaan! :)

 

Nauttikaahan näistä ihanista kevätilmoista ja imekää tuota aurinkoa itseenne! <3

-Tea-