Tänään vähän yritin- asu ja selitys miksei asukuvia ole näkynyt

 

Ai miksei niitä asukuvia ole näkynyt? Eipä tässä ole viime aikoina oikeastaan mitään asuja tullut sen kummemmin kehiteltyä tai edes mietittyä. Lähinnä oon mennyt joko ulkovaatteissa tai sitten treenikuteissa ja liikkumisetkin on ollut sellaisia hyvin arkisia kotiäiti-juttuja ja tanssitunnilla käyntejä. Aika hiljaiseloa on siis muuten menty ja yritetty latailla akkuja taasen. Sairastelut on vienyt voimia ja toki tuleva uudenlainen arki meidän perheessä on saanut mut nyt aika paljon hidastamaan ja nauttimaan hetkistä. 

 

Tänään kävin esikoisen kanssa hieman paikallisessa ostoskeskuksessa Pasaatissa tekemässä vaatehankintoja tuolle huimasti venyneelle nuorelle miehelle, joten päätin pitkästä aikaa vetää kasvoille CC-voidetta ja jalkaan ihan jopa farkut. Mutta ettei nyt liikaa lähtis revittelemään niin paidaksi laitoin Adidaksen hupparin minkä piilotin mustan takin ja harmaan ison kaulahuivin alle. Eli siis edelleenkin mentiin sillä mutsi-lookilla ja mahdollisimman helpolla. Kuviakin otettiin vain muutama, koska se kuvaaminen alkaa olemaan tuosta esiteinistä jo aika "noloo"! ;) Joten en alkanut edes takkia aukomaan, etten nolaa lastani liikaa, jo toi lumen heittely ja potkiminen meinas olla hänelle liikaa. 

 

Takki - Ellos / Huivi - Pieces / Farkut - Zizzi / Lengät - vanhat markettikengät

 

Mutta mukava aamupäivä tuli vietettyä jo niin isoksi kasvaneen poitsun kanssa. Ja hieman vaatettakin saatiin hankittua. Tämä postaus kuitenkin vastaa siihen kysymykseen, miksei niitä asukuvia ole näkynyt... eipä ole ollut paljon mitä näytellä. En mie niitä ulkohousuja, takkia, isoa kaulahuivia ja pipoa joka päivä jaksa kuvailla. Ja ette tekään niistä mitään iloa irti saa. Sen verran on kuitenkin sanottava asusta, että tuo Elloksen softshell-takki on ollut jokaisen pennin arvoinen! Tänäänkin se oli just sopiva lyhyeen kävelymatkaan ulkona ja kaupoilla pyörimiseen. Toki talvitakkia se ei ole nähnytkään, mutta kaupoissa kiertelyyn just sopiva ettei pääse liiallinen kuumuus iskemään. Toimii myös pikkupakkasella kivasti alempien kerrosten kanssa lenkkeilyyn ja sitten lauhemmilla kevätkeleillä ihan päällitakkina vähemmillä/ohuemmilla aluskerroksilla. Nappihankinta siis. 

 

Seurakin oli mitä parhainta!

 

Tänään ilmakin on suosinut meitä ja aurinko on ihanasti pilkahdellut. Jollain tapaa, vaikka nyt onkin totaalisen talvi, niin silti kevät alkaa jo jollain tapaa tuntua mielessä. Jos ei muuten niin lisääntyneen valoisuuden myötä, tuntuu ihan kun olisi itsekin heräillyt jostakin talviunesta uuteen kevääseen. 

Ihanaa lauantai-iltaa teille ja nauttikaa sunnuntaista. <3

-Tea-