Tohina-toukokuu

Ompa tää toukokuu mennyt vauhdilla! Mulla on ollut jotenkin niin paljon menoja ja tohinoita, että on jäänyt tää blogi ja siihen liittyvät jutut ihan hunningolle. Ja toisaalta on ollut ihanaa vähän hengitellä ja miettiä mitähän sitä sitten tällä "oikealla" elämällä tekisi. Asiat loksahtelee jollain aikataululla varmasti paikoilleen ja pienoisen paniikki-hetken hälvettyä olen taas varma siitä, että elämä kyllä sittenkin kantaa. 

 

 

Mulla on tällä hetkellä jotenkin todella hyvä draivi päällä ja olenkin haalinut itselleni jos jonkin sorttista pikkuprojektia. Näitä on ihana tehdä ja tykkään siitä, että päivät on vaihtelevia, vielä kun näistä kaikista prokkiksista sais palkkaa niin hommathan olis aina kivempia. Vaikka toki tykkään tehdä myös tälläsiä hyväntekeväisyysjuttuja, mutta jotenkin tämä kotihoidontuella kitkuttelu alkaa jo kyllästyttämään... mutta se siitä rahan puhumisesta.  Mutta kaiken kaikkiaan tälläset pienet jutut sopii mulle ja en pääse oikein kyllästymään mihinkään kun on useampi rauta tulessa.

 

Ja koti mullinmallin, kun ei ehdi laittaa täällä paikkoja kuntoon...

 

Yhteen suunnitteilla olevaan "projektiin" liittyen avasin instagramiin uuden tilin ja sen löytää teelusikallinen_onnea-nimellä. Siellä jaan hyvää mieltä, toteutan unelmaani positiivisemmasta ajattelumaailmasta, hyväksymisestä, kehopositiivisuudesta ja itsensä rakastamisesta. Käykää ihmeessä seuraamassa, niin saadaan siitä yhdessä tehtyä ihana ja kannustava some-kanava.

 

 

Mie olen menossa myös pitämään taas KAHVILAA!!! Odotan sitä kyllä jo todella innoissani, vielä en vain ole suunnitellut tarjottavia sen tarkemmin, eli ehdotuksia otetaan vastaan. Mun kahvilan löytää Kotkan vanhalta linja-autoasemalta sinisestä kontista TIISTAINA 6.6. klo.15-18, LAUANTAINA 10.6. klo.10-14 sekä SUNNUNTAINA 11.6. klo.10-14. Ihanaa päästä taas pitämään omaa kahvilaa, täytyy vaan toivoa, että ilma suosii ja leipuri jaksaa leipoa riittävästi tavaraa tiskiin. <3

 

Jotain näistä vai jotain ihan muuta?

 

Tällä hyvällä fiiliksellä jatketaan tää viiminen kouluviikko. Lapset pääsee ihan just kesälaitumille ja toivottavasti me saadaan nauttia auringosta ja lämmöstä. Kesän jälkeen meidänkin perheestä löytyy kaksi koululaista, kun keskimmäinen jatkaa esikoulusta kohti koulutietä ja starttaa sen vielä kaksikielisessä opetuksessa! Että jos menee viikot ja kuukaudet nopeasti niin kyllä ne menee nämä vuodetkin! <3

 

-Tea-