Treenikamat, ai mikä?

Sain kunnian lähteä yhteistyöhön Suomalaisen treenikamat.fi- nettikaupan kanssa. Yrityksen toimipiste sijaitsee Kotkassa ja yritys on syntynyt siitä ajatuksesta, että nämä pojat itse eivät löytäneen itselleen sopivia treenikamoja. He halusivat löytää haluamilleen tuotteille toimittajat ja näin haastaa ulkomaisetkin yritykset. Eli jotain piti siis tehdä! Netin kautta on helppo tilata tuotteita lähes mistä tahansa ympäri maailmaa, mutta mulle itselleni on mielekästä tukea paikallista yritystä ja ihan vaikka kasvotustenkin tavata ihminen kenen yritystä kannatan, puhumattakaan siitä, että voin nähdä tuotteen ensin ja tehdä sitten ostopäätöksen.

 

Aleksi, Petri ja Jonne

 

Nämä pojat lupaavat etsiä sulle sopivan tuotteen, vaikkei se heidän valikoimastaan löytyisikään. Treenikamojen valikoima on kuitenkin laaja, löytyy niin painoja, sukkia kuin joogamattojakin. Mun ensimmäinen kosketus treenikamojen tuotteisiin on tapahtunut joogastudio Yogelinen kautta, siellä kun on käytössä näiden poikien kautta hankitut tavarat, mm.joogatiilet ja bolsterit. Ja pikkuhiljaa mulle on kotiinkin ilmestynyt treenikamojen sivuilta bongailtuja välineitä - toki mulla ne rajoittuu ainakin toistaiseksi vielä joogaan. 

 

 

Alkuun en edes tajunnut kuinka paljon treenikamat.fi-sivustolla on tavaraa... sitten kun rupesin tutkimaan tarkemmin niin aivan hämmästyin, mm. Palasia arjestani-blogin Jonnalla on käytössä pojilta saadut powerblockit. Tuotteita tosiaan löytyy laidasta laitaan ja heidän välineillä saat tehtyä niin kunnon hikitreenin kuin sitten rauhallisemman, kehoa huoltavan joogan tai vaikka ihan meditaation. Varasto itsessään sijaitsee Mussalossa, Mussalontie 428 ja pojat lupaavat ilmaisen kotiinkuljetuksen Kotkan ja Haminan alueella. Toki kannattaa soittaa (p.050 466 7269) ja käydä vaikka paikanpäälläkin niin pääsee näkemään varastotuotteet ja hipelöimään niitä, tiedä mitä kaikkea sieltä löytyykään. Itse ainakin tiedän jo nyt seuraavat tuotteet mitä sieltä meinaan kotiin kantaa. ;)

 

...joogavyö saattaa olla listalla mulla...

 

Tuun kirjoittamaan teille vielä juttua tarkemmin mun treenikamoilta hankituista sekä saaduista joogaan liittyvistä tuotteista. Tarkkasilmäisimmät ovat näitä voineet bongailla jo esim. mun instagramissa nimellä TeaVal. Ja jos et vielä tiennyt tälläsestä yrityksestä niin käy nyt ihmeessä tutustumassa nettisivuihin ja laita tilausta menemään! 

 

 

Oon niin ilonen, kun saan tehdä poikien kanssa yhteistyötä... ja siis ylipäänsä, että meillä Kotkassa on tälläinen yritys... vaikka he lähettelevät kyllä tavaraa ihan ympäri Suomea ja jopa rajojen yli, eli voitte te likojat muissakin kaupungeissa tästä hyötyä. <3

 

-Tea-