Tuikitavallinen sunnuntai(ko)...

Tänään on ollut ihan tavallinen sunnuntai, mutta jotenkin niin erityinen. Aamulla meidän perheen miesväki antoi mun nukkua ja herättyäni luin tyttöjenhömppäkirjallisuutta sekä sain vielä kaiken lisäksi herkkuaamiaisen sänkyyn kannettuna... liekö huomisella nimipäivällä jotain osuutta asiaan, vaikkei meillä kyllä sellaisia yleensä juhlitakkaan.

 

 

Puolilta päivin mulla alkoi Katri Syvärisen ohjaama Yin-jooga Yogelinan tiloissa. Tulen kirjoittamaan tästä joogasta sekä siihen liittyvästä Löydä elämän taika-kirjasta tarkemmin vielä myöhemmin, kunhan kahlailen kirjaa ensin läpi. Sen verran voin kuitenkin sanoa, että tunneskaala tunnin aikana oli melkoin, eikä joogan loputtua oikein meinannut löytää sanoja kuvaamaan omia tuntemuksia. 

 

 

Muuten sunnuntai onkin kulunut tässä kotosalla ensi viikkoa hieman tiiraillen ja olen minä tänään saanut yhtä omaa projektianikin vietyä hieman suunnitteluasteelle... oon tästä jutusta aika innoissani, vaikken vielä itsekään tiedä tuleeko siitä yhtään mitään... Nyt olen kuitenkin meinannut kokeilla ja katsoa, josko tämä asia tulisi edes pienessä mittakaavassa kulkemaan mun rinnalla. Niin ja olihan meillä Runebergin päivän kunniaksi torttuja, nämä on mun yksiä lemppareita, jos ne on vaan tehty oikein ja kunnolla... vanha leipuri nostaa näissä kohdin aina päätään... ;)

 

 

Ensi viikosta onkin luvassa tohina-viikko... on luvassa vähän palaveria, leffaa lasten kanssa, jefua pitkästä aikaa, tanssitunteja ja alkaapa mulla neljä viikkoa kestävä voimajooga-kurssikin. Lisäksi ensi viikonloppuna hyppään tankotanssin tunnelmaan. Eli jännä, jännä viikko edessä! Ihania kohtaamisia ja niin hyvää energiaa luvassa koko viikon ajan.

 

 

Muiskista muruset ja ihanaa viikkoa ihan jokaiselle! <3

-Tea-