Tukkoiset terveiset sairastuvalta!

Niinhän siinä sitten kävi, muutama viikko sitten päälle kovalla sykkeellä yrittänyt flunssa ilmeisesti vain otti hieman takapakkia ja vauhtia siitä ja tuli nyt kunnolla päälle. Pari päivää oon ollut pää aivan tukkeessa, räkää joka tuutissa, keuhkoputket tulen katkuisina ja aivot kevyesti sumussa. Mutta ehkäpä tämä jossain kohtaa tästä helpottaa. 

 

Äidillä ja isillä on ollut vähän rankkaa...

 

Oon yrittänyt laitella pikkuhiljaa muutamia jouluisia juttuja kotiin, jotta fiilis pikkuhiljaa nousisi. Oon aina sellanen, että musta joulun odottaminen on se paras juttu ja pyhien jälkeen haluan mahdollisimman nopsasti päästä takaisin "normaaliin" ja riisun kodin kevättä varten. Joten nyt onkin jo korkea aika alkaa valmistella tunnelmaa.

 

 

Eilen illalla yritin piristää itseäni tämän tukkoisuuden keskellä fiilistelemällä joulua kynttilöiden, glögin sekä maailman parhaan pipari-suklaan keinoin. Mun ehdoton makea lemppari joulunahan on vihreät kuulat, mutta suklaasta tuo joulusuklaa on jotain järjettömän ihanaa. Oon vähän miettinyt josko siitä saisi jonkun viritelmän joulupöydän jälkkäriksi, mutten vielä ole päättänyt minkä. 

 

 

Muistuttelisin teitä vielä mun arvonnasta, minkä löydät täältä! Vielä on aikaa osallistua reilu vuorokausi. <3

 

Toinen asia, minkä haluan nostaa esille taas on tuo meidän Joulumieltä paikallisilta paikallisille-kampanja. Kotkalaiset yritykset ovat lähteneet siihen mukaan todella hienosti ja perheidenkin hakemuksia on tullut kiitettävästi. Muistuttelisin kuitenkin, että vielä on hakuaikaa jäljellä ja toivoisin meidän saavan lisää hakemuksia, sillä ainakin 10 perhettä tulee saamaan pientä joulumieltä tämän projektin kautta. <3 Eli jos tunnet jonkun, joka mielestäsi ansaitsisi pienen yllätyksen niin vinkkaa hänelle tästä ja pyydä laittamaan viestiä. Tai jos tuntuu, että juuri sinä tarvisit apuja tänä jouluna niin kerro meille tarinasi. Kaikki hakemuksethan käsitellään luottamuksellisesti ja nimiä tai mitään muutakaan ei tulla julkaisemaan, joten sitä ei tarvitse miettiä.

 

Tämä boksi löytyy Kierrätyspajalta (Satamakatu 3) ja sinnekin voi käydä tarinansa jättämässä yhteystietoineen.

 

Mutta nyt tuntuu taas päässä sen verran kova humina ja poskiontelot kaipaa tyhjennystä, joten palataan asialle, kunhan tästä vähän tokenen. Pus ja ihanaa viikonloppua.

 

-Tea-