Uusi IHANA kuvitus

Se on sitten helmikuu ja sen alku on osoittautunut toistaiseksi aivan mielettömältä. Moni kiva asia blogin suhteen ja muutenkin elämässä on loksahdellut paikoilleen tässä parin päivän aikana ja tänään mulla on ilo ja onni esitellä mun blogin uusi ilme ja ihan mahtava banneri logolla. 

 

 

Koko homma lähti käyntiin jo viime vuoden puolella, kun suunnittelin tänne StarBoxiin muuttoa ja halusin jatkaa bloggaamista uudella ilmeellä. Otin yhteyden RiimuRaamin yrittäjään Nina "Nunnu" Halmetojaan ja laitettiin asia vireille. Olen tutustunut Nunnuun jo oikeiden töideni kautta, hänen kanssaan ollaan jo silloin ennen mun äitiyslomaa tehty hommia kun ollaan tarvittu graafikon apua. Nunnu kyseli multa muutamia juttuja ja jotenkin kaikesta mun epämääräisestä selityksestä hän sai oikeat asiat kiinni ja suunnitteli ihan täydellisen ilmeen Tea's and Coffee:lle. 

 

Nunnu on vankka ammattilainen, joka tekee töitään täydellä sydämellä. Hänen mielestään koko jutussa pitää olla tekemisen aitous mukana ja juuri tuo aitous kyllä näkyy niin hänestä itsestään kuin hänen töistäänkin. Nunnun töistä näkyy myös vankka ammattilaisuus ja hyvä koulutus, kaiken luovuuden ja hyvällä meiningillä tekemisen lisäksi. Nunnu tiivisti RiimuRaamin idean siihen, että ajatuksena on tehdä huippuja juttuja ja aidosti sekä hyvällä hapella. 

 

Täyttä rakkautta

 

Jos kaipaat graafista osaamista, joka tehdään aidosti ja täydellä sydämellä ota yhteyttä tähän hienoon naiseen. RiimuRaamin löydät nettisivuilta täältä sekä facebookista. Itse kokemusteni perusteella voin lämpimästi suositella RiimuRaamia! <3 Eikä Nunnun tuntemisessakaan ole yhtään mitään vikaa, valloittava ja lempeä ihminen. Suuren suuri kiitos vielä kerran sinulle! <3

 

-Tea-