Vaakakapina

Eilen pääsin taas ihanassa seurassa katsomaan Marja Hintikka Liveä. Toistaiseksi viimeistä sellaista, sieltä kun jäädään äitiys- ja isyyslomalle ihan urakalla. Aiheena oli joulu ja lähetys oli jotenkin todella ihana. Miellyttävä, rikottiin hieman niitä täydellisen joulun myyttejä ja tunnelma oli aivan valtavan hyvä. Stigin esittämä "piparia, piparia..." soi vieläkin päässä! ;)

Joulutunnelmissa

 

Mutta minä olin paikalla katsomossa jostain muustakin syystä! Ja niin oli muutama muukin ihana nainen, mun läskimyytinmurtaja-siskoja! Kaikki ei päässeet paikalle, mutta ne ketkä pääsivät, niin kiitos teille mukavasta illasta! <3

 

Ihana Mia ja yksi maailman vahvin nainen- Leijonaemo Emma

 

Liven lopuksi paljastettiin Jenny Lehtisen uudet tuulet. Ja samalla hieman uusia tuulia myös Läskimyytinmurtajille. Ja tähän minä liityn. Siksi ne kuvaukset, siksi tämä salailu... Koska nyt vasta sen saa julkaista. Taidan olla tässä Vaakakapinaksi nimetyssä jutussa jollain tapaa mukana. Ainakin vahvana taustatukena koko jutulle, viemässä uudenlaista ideologiaa ja asiaa eteenpäin. Ja saattaa mut bongata etusivun kuvastakin. <3 Ja lisää taitaa olla vielä tulossa... ;)

Mene tutkimaan asiaa täältä! Tai tsekkaa ainakin kuva ja kerro mitä mieltä siitä olet? Mitä mietteitä kuva just sinussa herättää?

 

<3. Tea