Vaakakapina ja video

Tänään oli se hetki kun avasin puhelimen facebookin ja näin ensimmäiseksi siellä itseni... Vaakakapinan facesivuilla. Ja sitten Vaakakapinan nettisivuilla! Älä vielä mene katsomaan vaan lue loppuun! 

 

IIIIIIIKS!!!!

 

Ennenkuin provosoidut videosta tai "Lopeta laihdutus, aloita elämä"-lauseesta, kuuntele tämä! Siellä videolla hyllyy jos jokunen makkara tästä kropasta... siellä videolla näkyy alusvaatteet ja paljon paljasta pintaa! Älä siis katso jos et näitä asioita halua nähdä! Eli heti STOP!

 

Miksi asia on mulle sitten niin tärkeä, että olen pistänyt itseni tällä tavalla likoon? Olen nähnyt ja itsekin kokenut niin monet kerrat sen, kuinka ihminen lakkaa olemasta oma itsensä yrittäessään laihtua ja voida hyvin. En tietenkään kannusta ketään ylipainoon ja tiedän, että terveysriskit tässä on minullakin päällä! MUTTA kannustan siihe, että todellakin alettaisi elää nyt ja heti. Syötäisi itselle sopivalla tavalla ja liikuttaisi just sitä liikuntamuotoa mikä itselle tuntuu hyvältä. Nautittaisi omasta elämästä jo tässä matkan varrella! Lopetettaisi se "sitten kun..."-ajattelutapa. Laihuus kun ei välttämättä tuo yhtään enempää elämäniloa tai onnea vaan ne voisi löytää jo tehdessä sitä matkaa. Ei kenenkään elämä pitäisi alkaa puolen vuoden, vuoden tai kahden päästä, sitten kun on laihtunut jonkun verran, vaan ihan heti! 

 

Jos haluaa tiputtaa painoa niin miksei sitä tekisi nauttimalla itselleen mieluisitsa asioista, eikä tekemällä just sitä asiaa mikä ei itselleen vielä 20 kokeilukerrankaan jälkeen tunnu omalta. Eikä silloin tule lopetettua se asia aika helposti ja todettua itselle, että ei se taaskaan onnistunut. Mitä jos "minkään ei tarvitsisi onnistua" vaan voisi vain elää omaa elämäänsä, tyytyväisenä ja onnellisena ja mahdollisesti pudottaa niitä kiloja siinä sivussa tekemällä pieniä ja pysyviä muutoksia. Enkä nyt toki sano sitäkään, etteikö liikuntaan ja terveelliseen ruokavalioon voisi "hurahtaa", mutta eikö se juuri ole tässä maailmassa se mahtavuus, että yksilöillä on oikeus valita miten ja mitä elämällään haluavat tehdä.

 

Ja hei, toinen asia... Miksi ketään pitäisi bodysheimata? Minkään ominaisuuden takia? Pituuden, painon, ihonvärin, luomen kasvoissa? Miksei ihminen saisi olla sen näköinen kuin haluaa? Kaikille ominaisuuksille toki ei voi mitään, mutta kuinka moni tosissaan luulee, että esimerkiksi ylipainoisia ja heidän elämäänsä helpottaa se, että heitä haukutaan ja arvostellaan?

 

Eli nyt jos vielä haluat ja uskallat niin käy katsomassa video, missä minä pistän itseni likoon ihan siitä syystä, että edes yksi ihminen tässä maassa mun lisäksi haluaisi olla oma itsensä ja elää tätä hetkeä eikä sitten kun...

 

-Tea-