Vappuviikko ja ARVONTA!

Niinhän siinä on taas käynyt, että kevät on ihan hujahtanut ohitse... tai eihän se vielä ole ohi. Ja kun ulos katsoo niin ei voi olla varma onko kevät vielä ollenkaan. Ei meillä täällä Kotkassa kyllä lunta maassa ole, meri on jo avoin ja se toki vaikuttaa alas laskeutuvan lumen pysyvyyteen. Mun mielestä on hieman turha valittaa säästä ja aiheuttaa itselleen siitä huonoa mieltä, kun ei asialle minkään vaan voi ellei muuta suomesta pois. Silti on pakko myöntää, että kyllä minäkin ne keväisemmät ilmat mielelläni ottaisin jo! Ja olen ehkä pikkiriikkisen myös asiasta valittanut... ;)

 

 

Täällä alkaa olemaan viimeisten arkipäivien turnausväsymystä ja me odotellaan jo kovasti perjantaina alkavaa "lomaa". Tai siis mies jää kuukaudeksi lomalle ja sehän on vähän mullekin lomaa normaalista arjesta. Talvi on ollut taas aika pitkä ja raskas, joten ollaan kyllä kaikki loman tarpeessa... onneksi lapsillakaan ei ole enää kauaa kesälomaan. Vapuksi ei ole sen ihmeempiä suunnitelmia, ehkä me vaan nukutaan ja ladataan akkuja.

 

Mun viime viikkoisten synttäreiden ja vapun kunniaksi halusin järjestää myös teille pienen ARVONNAN! Kerro mulle, joko tämän postauksen kommenttiosioon tai blogin facebookiin tämän postauksen kohdalle: 

MITÄ SUUNNITELMIA SINULLA ON VAPUKSI?

Ja olet mukana ihanan (jo valikoimista poistuneen) Silverjunglen frilla-huivin arvonnassa! Arvonta-aika päättyy 1.5.2017 klo.22.00.

 

 

Onnea kaikille arvontaa ja ihanaa Vappuviikkoa! <3

Huivi on tosiaan Silverjunglen mallistosta ja jo poistunut tuote, joten tätä ei saa muualta enää. ;) Kotkassa ja "mun edustajana" toimii Hanna Nakari ja häneen saatte yhteyden esim. facebookin ryhmän kautta tai suoraan hänen sähköpostiinsa hanna.nakari@silverjungle.fi. Itsehän tilailin muutama viikko sitten Hannalta ihania uutuuksia kevään ja kesän vaatekaappiin. <3

 

Piristäis mun mieltä kyllä, vaikkei silmäpusseja poistakaan... ;D

 

-Tea-