Viikko vilahti silmissä, hymy huulilla

Tänään päivän päätteeksi aurinkokin laski kauniisti

 

Ensimmäinen työviikko on nyt selätetty ja sunnuntaita eletään. Olen tällä viikolla mennyt eteenpäin pää täydessä höyryssä, kun opittavaa uudessa työssä on paljon. Lisäksi, kun on tälläinen "minun on pakko osata kaikki heti nyt"-tyyppi, niin haluaisin tottakai sisäistää kaiken samantien. Jo ensimmäisen päivän jälkeen mietin miehelleni ääneen, että on se kumma kun en kaikkea osaa vielä... hän pyöritteli mulle sekä silmiään että päätään. Mutta se on mun luonne, kaikki tulisi sisäistää mahdollisimman nopeasti, ja kaikessa tulisi olla paras.

 

Feeling good!
Tälläisiäkin herkkuja olen päässyt tällä viikolla tekemään sekä kotona kuin kahvilallakin

 

Vaikka paljon on tullut uutta asiaa ja toisina päivinä tuntunut, että kotiin tullessani haluan vain kaatua sohvalle halailemaan mussukoita, olen todella todella onnellinen juuri nyt. Lähden töihin hymyssä suin ja vielä monen tunnin päästä poistun kahvilan ovesta hymyillen sydämestäni asti. Vihdoin musta tuntuu, että saan tehdä sitä mitä oikeasti haluan ja myönnän ihan rehellisesti ja yhtään sitä peittelemättä olevani onnellinen. 

 

Sunnuntain vitriinit

 

Ja sen verran väsynyt, että alan jo hipsimään iltateen kanssa hetkeksi kirjan pariin ja latautumaan huomenna alkavaan viiden päivän reissu-YH:n elämään.

 

Mutta sanoinko jo, tyttö on onnellinen! <3

-Tea-