Viikonloppu -siirretty vanhasta blogista

Miten nämä viikonloput menee näin nopsaan? Tuntuu ettei ehdi tekemään yhtään niitä juttuja mitä oli ajatellut. Tänä viikonloppuna on kyllä keskitytty rentoutumiseen. Eilen kävin hieman viihteellä, kun näin yhtä kaveria piiiiiiiitkästä aikaa. Tänään väsyttää ja on ihan "sunday mood", mutta mieli on kuitenkin kiva, koska ilta oli todella onnistunut.


Tänään pääsin pitkästä aikaa yhden intohimoni pariin, kun tein eräälle prinsessalle hänen toivomansa merenneitokakun. Leipominen on yksi asia minkä avulla rentoudun ja uppoudun aivan johonkin muuhun maailmaan. Olen siis opiskellut leipuri-kondiittoriksi ja rakastan sitä hommaa. Etenkin niitä konditoria-puolen juttuja, mutta en jotenkin ole koskaan saanut itsestäni irti niin paljon, että siitä olisi ura auennut. Harrastuksena kuitekin äärettömän ihana ja tärkeä, ja mistä sitä ikinä tietää mitä elämä eteen tuo... never say never!


Perjantaina kotiutin yhden uuden vaatehankinnan. Olen jo pidempään haaveillut rennosta, mustasta tunikasta ja nyt Silverjunglen mallistoon oli tullut tälläinen. Harmikseni mun koko eli XL oli jo loppuunmyyty todella nopeasti, mutta paikallinen jälleenmyyjä Hanna Nakari toimi todella mallikkaasti. Eräältä toiselta asiakkaalta jäi tuo koko ylimääräiseksi ja mie sain tätä kautta itselleni kyseisen collarin. Ihan huippu tunika ja erittäin mallikasta asiakaspalvelua.

Toimii hyvin esim. Vimman lettilegsujen kanssa <3
Nyt jatkan vielä hetken tätä sunnuntaioloilua ja taidan hieman venytellä anoppilassa saunassa lämmitettyjä lihaksia, mitkä on eilisen tanssimisen jäljiltä hieman levottomat.

Mukavaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa uutta viikkoa! <3