Vuosi paketissa ja suuntana tulevaisuus

Siivosin tänään joulun pois ja aloin miettimään vuoden vaihtumista. Vuosi sitten kirjoitin instagramiin seuraavaa:

 

En lupaa olla ensi vuonna uusi minä, en lupaa lopettaa mitään tai aloittaa toista. Lupaan kuitenkin yrittää parhaani kaikessa mihin ryhdyn. Lupaan olla edelleen oma itseni ja keksiä hulluja ideoita. Lupaan edelleen rakastaa ja taistella minulle tärkeiden asioiden puolesta. Lupaan rakastaa myös itseäni ja tehdä itselleni hyviä asioita. Lupaan yrittää olla läsnä ja elää hetkessä! Lupaan yrittää voida hyvin, nauraa enemmän ja elää omaa elämääni!

 

Ja pakko se on myöntää, että aika pitkälle olen omien lupausteni mukaan elänyt. En välttämättä joka hetki, mutta suurimman osan ajasta kyllä. Vuosi on pitkä aika ja siinä ehtii tapahtumaan vaikka mitä. 

 

Vuoden aikana minä olen mm. aloittanut jenkkifutisharrastuksen sekä saanut Eagles-kasteen, irtisanoutunut työpaikaltani ja ottanut vastaan uuden osa-aikaisen työn, tanssinut Vaakakapinan videolla ja ollut muutamassa kuvassakin mukana, ollut mukana perustamassa kierrätyspajaa ja toiminut siellä vapaaehtoisena monen muun mahtavan naisen kanssa, kokeillut tankotanssia, ollut joogamessuilla, nähnyt Joutsenlammen ja monta teatteriesitystä, rikkonut sekä jalan että selän (nämä voi kyllä kaikki liittyä lantion virheasentoon), pitänyt useammankin popup-kahvilan ja myös konttikahvilaa, tehnyt blogin tiimoilta enemmän yhteistöitä, lähettänyt keskimmäisen lapsen koulutielle, verkostoitunut, tutustunut moneen uuteen ihanaan ihmiseen, opetellut tuntemaan itseäni, mökkeillyt perheen kanssa, ollut elämäni ensimmäistä kertaa skootterin kyydissä, hankkinut kaksi autoa, ollut "parkkipirkkona", vetänyt tanssitunteja, päivittänyt muutamaakin soma-kanavaa, ollut mukana vanhempaintoimikunnassa ja -yhdistyksessä, aloittanut juniorin kanssa muskarin, ollut muuttumisleikissä mukana, tehnyt vähän muutakin hyväntekeväisyystyötä ja ostanut itselleni ainakin viidet kengät. 

 

 

Vuodessa ehtii siis hirmuisen paljon kaikenlaista, kun on tälläinen tättähäärä kuin minä. Enkä odota ensi vuodelta yhtään sen vähempää. Haluan edelleen tehdä paljon asioita, vaikka niiden kohteet ehkä ovat eri aikoina erilaisia. Ensi vuodessa on muutama varma tekijä tällä hetkellä. Olen luvannut itselleni opetella kirjoittamista ja valokuvaamista, jotta blogini voisi olla entistä miellyttävämpi teille lukijoille. Haluan tehdä tämän kanssa oikeasti "töitä", en siis virallisesti töitä, mutta ymmärtänette. Haluan kutsua itseäni ensi vuoden aikana ylpeästi bloggariksi, vaikkakin harrastelija sellaiseksi. Lisäksi haluan tutustua uusiin ihmisiin, verkostoitua, auttaa montaa ja kokea uusia asioita. 

 

Lisäksi mun työt avustajana jatkuvat samaan tahtiin kuin tämän loppuvuodenkin aikana. Se on oikeasti todella kivaa hommaa ja jotenkin sopii mun luonteelle todella hyvin. Voisin kuvitella tekeväni henkilökohtaisen avustajan hommia hieman enemmänkin, mutta en välttämättä ihan täyspäiväisesti. Lisäksi pidän edelleen jatkossa tanssitunnin ja sen tiimoitla olen luvannut itselleni vähän hankkia "lisämateriaalia" eli käydä itsekin ahkerammin opettelemassa uusia "muuveja". Lisäksi tammikuussa palaan vanhalle duunipaikalleni pitämään taapero-jumppaa yhdessä meidän oman taaperon kanssa. Niin ja olen minä ilmoittautunut jo sellaiseen yrittäjyys-juttuunkin, josko sen "kurssin" avulla saisin jäsenneltyä vähän kaikkia ajatuksia päässäni. Tiedän jo nyt, että vuodesta tulee kiireinen, mutta silti haaveilen vielä jostakin lisähaasteesta. En tiedä vielä tarkalleen mitä se voisi olla, mutta jotain lisäsäpinää kaipailen ja pienistä (suurista) asioista myös haaveilen. Tällä hetkellä kuitenkin luotan siihen, että kyllä se sieltä tulee kun sen aika on. Toki takaraivossa pyörii ajatus siitä, että meidän juniori täyttää syksyllä jo kolme, mutta mukavasti työnnän tämän ajatuksen mielestäni. Sinne on kuitenkin vielä se 9kk aikaa, niin ehkä sen aikana jotain eteeni ilmaantuu ja jos ei niin sitten keksitään itse. Toisaalta jos jotain tulee eteen olen valmis tarttumaan siihen vaikka heti.

 

 

Uutta vuotta kohden siis hyvillä ja luottavaisilla mielin. Tänäkään vuonna en tee lupauksia sen kummemmin, mutta voin luvata jatkaa tuon jo viime vuonna kirjatun tekstin neuvoin. 

 

Ihanaa Uutta Vuotta ja juhlikaahan rauhassa!

-Tea-