Ystävänpäivä edition: sanoja miehen suusta!

Moi...

Alku on aina hankalaa, enkä ole kovin hyvä kirjoittamaankaan mutta haluaisin kertoa teille muutaman asian parhaasta ystävästäni, vaimostani, lasteni äidistä, rakastajattaresta, elämänkumppanista ja lista olisi loputon! Miten yksi ihminen voikin olla niin paljon! 

Ensinnäkin se miten tapasimme ja kuinka samantien tunsimme yhteyden. Siitä ei ollut epäilystäkään, että Valtosen poikaa nyt vietiin ja kovaa kohti avioliittoa ja perhe-elämää... eikä kyllä ole kaduttanut hetkeäkään... tai ehkä välillä on käynyt mielessä, että kuinkas tässä nyt näin kävi mutta epäilys on kyllä aina väistynyt mielestä! Nyt, kohta 12 vuotta yhdessä oloa takana ja vieläkin välillä tuntuu että sydän pakahtuu.

 

 

Toivon, että mahdollisimman moni voi sanoa saman kuin minä eli, että aviopuolisoni on paras ystäväni! Tuo minua ymmärtävä ja aina tukeva ihminen, jolle voin kertoa kaiken ja yleensä hän jopa kuunteleekin... tosin ymmärrän kyllä, ettei aina kiinnosta mitä olen töissä tehnyt. Metallityöt kun harvemmin naisia kiinnostavat... Muuten kyllä tuo rakas vaimoni on juuri sopivan äijämäinen itsekin eikä häpeile minun seurassa vähän kaivaa peppua tai päästää pientä keväisen kukkaniityn tuoksuista paukkua... köh köh. 

Toisaalta noin naisellista ja ihanan pyöreää ja runsasta naista kun katsoo niin ei voi minkään, että miehiset vaistot heräävät jostain pikkuaivojen perimmäisestä sopesta! Mutta sitten kun tuo villi viettelijätär kun sille päälle sattuu niin tälläinen isompikin mies on aivan sulaa vahaa...

Kodinhengettäreksi en välttämättä kehuisi vaikka kylän paras leipuri (ainakin mun ja lasten mielestä) onkin... Täällä ei meinaan pieni seksorto ja kaaos hirveästi hetkauta tätä pikku hörhöä;) Kovasti on kyllä meille aina kaikenlaista menoa ja tekemistä muuten keksimässä, tosin se on ihan hyvä, koska muuten muu perhe juurtuisi sohvaan.

Aina valmis kokeilemaan uutta ja lajivalikoimaan onkin viimeaikoina normaalien tanssin ja joogan lisäksi ilmestynyt amerikkalaista jalkapalloa ja tankotanssiakin. Rakastan sitä, että voi olla noin rohkea ja valmis kokeilemaan kaikkea... välillä olen kyllä joutunut vähän rohkaisemaan ja potkimaan liikkeelle mutta sitä vartenhan tässä ollaankin! 

Syntyihän sitä tekstiä... ihan huomaamattakin vielä! Lopuksi vielä haluaisin sanoa tuntevani oloni etuoikeutetuksi kun olen tuollaisen rakkauden löytänyt elämääni. 

Hyvää ystävänpäivää kaikille!

Toni