Ystävänpäivä ja #ilokiertoon-haaste

Oikein ihanaa ystävänpäivää minunkin puolestani! Tonin eiliset ihanat sanat ja muutamat ei niin ihanat "paljastukset" teidät jo saattelikin ystävänpäivän tunelmiin, mutta halusin vielä toivottaa teille itsekin hyvää tätä päivää. Olenkohan kertonut täällä blogissa, että olen opiskellut aikoinaan leipuri-kondiittoriksi, valmistuin vajaa seitsemän vuotta ja sen jälkeen olen tehnyt leipomuksia lähinnä omaksi iloksi. Se on mulle ihana harrastus sekä pientä terapiaa aivoille, kun pääsee tekemään jotain mistä pitää. Tänä aamuna lähti mun työpaikalle ystävänpäiväkakku, josta kuvat on ihan järkyttäviä, mutta ei siinä aamulla seitsemän maissa valmistuneesta kakusta oikein saanut tänään parempia... enkä syytä yhtään valo-olosuhteita vaan ihan tän pään jumia! ;)

 

 

FitFashionin bloggaajilla on lähtenyt tänään käyntiin #ilokiertoon- haaste, johon Kotkasta tiimin vetäjäksi lähti Olennaisuuksia-blogin Milka, vaikka hän täällä StarBoxilla kirjoittaakin. Haasteen ideasta vastaa 100 yötä kesään- blogin Emma. Milka pyysi mua mukaan kyseiseen haasteeseen, keräämään varoja Kotkan pelastakaa lapset ry:lle, lahjoituksesta puolestaan vastaa Hyvinvointikeskus Huuma (eli siis minun työpaikkani) sekä Powergym

 

 

Nappasin Emman blogista virallisen kuvauksen tähän hyväntekeväisyyshaasteeseen:

 

#ilokiertoon on useamman bloggarin luoma hyväntekeväisyyskampanja, jonka tavoitteena on tehdä hyvää saavuttamalla omia unelmia ja tavotteita.

Oli sinun tavoitteesi laihdutus, maratonin juoksu tai ruotsin kielen opiskelu, on sinun nyt mahdollista tehdä hyvää yhdessä meidän kanssamme, samalla kun saavutat tavoitteesi.

Voit olla mukana missä tahansa tiimissä, sillä hyvä ei tunne kaupunkien rajoja. Lahjoituskohteet ovat kaupunkikohtaisia.

Jokaisesta someen jaetusta kuvasta lahjoitetaan yksi euro hyväntekeväisyyskohteelle kampanjan päättyessä toukokuun viimeiseen päivään. Kun käytät tiimisi tunnisteita instagramissa tai muualla somessa, olet mukana keräämässä tiimisi lahjoituskohteelle hyväntekeväisyyspottia.”

 

Sekä Emman, että Milkan blogista voit lukea vielä tarkemmin tästä haasteesta. Itse mietin ensin, että enhän minä halua asettaa mitään tavoitetta itselleni, enkä haluaisi tavoitella enää mitään sen ihmeempää kroppani panoksella. Sitten kuitenkin päätin heittäytyä Kotkan tiimin mukaan, sillä lahjoitus menee valtavan hyvään tarkoitukseen. Mitään ihmeellisen konkreettista tavoitetta en kuitenkaan halunnut itselleni laittaa. MUTTA jotain kuitenkin, eli minun tavoitteeni toukokuun loppuun asti on liikkua n.3 kertaa viikossa. Liikunta voi olla mitä tahansa kävelyn, tanssin tai joogan väliltä. Ajattelin, että tähän tavoiteeseen minun on äärettömän helppo liittää myös oma ajatukseni siitä, että myös isommat tytöt harrastaa erilaisia liikuntalajeja ja kokeilee uusia juttuja. Eli tuon #ilokiertoon ja #ilokiertoonkotka hashtagien lisäksi esim. instagramissa mun tavoitteet löytyy myös #isommatkintytötharrastaa tägin takaa ja muthan instasta löytää nimellä TeaVal!

 

Tämä hyväntekeväisyyshaastehan on siis avoin kaikille, eli jos löydät itsellesi mieluisan tiimin niin ei muuta kuin jakamaan somessa omia kuvia ja pääset mukaan tekemään hyvää! Tähän loppuun vielä tarkemmat tiedot jokaisen kaupungin tiimien vetäjistä, lahjoittajista sekä lahjoituskohteista. 

 

Tampere:
Emma (100 yötä kesää)
Umppu (Prime life by Umppu)
#ilokiertoontampere

LAHJOITUSKOHDE: Tampereen icehearts ry.
LAHJOITTAJA: Prime hair and beauty design

Jyväskylä:
Aino (Aino Mäkelä)
Noora (Mansikkapilvi)
#ilokiertoonjyväskylä

LAHJOITUSKOHDE: Jyväskylän ensi- ja turvakoti
LAHJOITTAJA: Foodin

Helsinki:
Johanna (Johanonfitness)
Kira (Coaching Kira)
Monna (Monna Treenaa)
Taru (Stuff about)
Jonna (Palasia arjestani)
#ilokiertoonhelsinki

LAHJOITUSKOHDE: Hope yhessa ja yhteisesti ry. Vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen tukeminen.
LAHJOITTAJA: Kauppakeskus Itis

Kotka
Milka (Olennaisuuksia)
Emma (100 yötä kesään)
#ilokiertoonkotka

LAHJOITUSKOHDE:
Kotkan pelastakaa lapset ry.
LAHJOITTAJA: Huuma/Power gym Kotka

Mediayhteydenotot:
Emma Suortti
Puh: 040 8388 693

Kaupunkikohtaiset mediayhteyshenkilöt:

Tampere: Emma Suortti, 040 8388 693
Helsinki: Johanna Varis, 0407740191
Jyväskylä: Aino Mäkelä,0453590848

Kotka: Milka Tarkiainen, 044 5743831

Logon graafinen suunnittelu ja toteutus: Sonja Sjögren

 

Tehdään yhdessä hyvää!

-Tea-