APUA, koukussa aamutreeneihin.

Kuinka Teasta, joka ei jaksanut ennen herätä edes kymppiin kouluun on muövautunut aamutreenaaja. Järkytyin itsekin, kun eräänä aamuna en käynyt salilla ja koko päivä meni suhuverho silmillä, väsytti. En tiedä, miksi nautin tästä, että olen kädet nuudelina ja vatsaan sattuu (vatsalihas treenin takia), kun nauran. Kuitenkin se hyvä olo, minkä tämä treenaaminen tuo on se paras asia <3!

No, kuinka näin pääsi käymään. Varattiin PT-tapaaminen keskelle viikkoa klo 8:15. Taistelin itseni ylös. Sama toistui myös seuraavalla viikolla. Yht´äkkiä löysin itseni perjantai aamuna ennen kahdeksaa salilta. Olin koukussa.  

illalla on aikaa chillailla

Aamulla herään väsyneenä, syön aamupalan (leipä/puuro/hedelmää) Hinaudun aina salille Jesperin vaatteissa (alla salivaatteet), hiukset harjaamattomina ponnarilla. Istun autossa koomassa ja, kun paikan päälle pääsen niin laitan kuulokkeet korville ja treeni voi alkaa (tässä vaiheessa hyvä musiikki ja muutaman minuutin happihyppely ovat herättäneet Tean). Treenin jälkeen suihkuun, syön Skyrrin (mango tai kuningatar) ja aloitan työt energisenä.

Töiden jälkeen harvalla on voimia enää kunnon treeniin.

Nykyisin treenaan maanantai, keskiviikko ja perjantai aamuisin salilla. Tänä-aamuna kävin kylläkin myös :D. Oikeastaan suoritan aamu-salin aina, kun on kyyti kahdeksan aikaan keskustaan. Salilla vuorottelen ylä-ja alakorpan treeniohjemia, jotka mahtava Minna on minulle suunnitellut. Haluan kirjoittaa postauksen personal trainerin merkityksestä, mutta haluan siihen postaukseen hyvät kuvat (Jesperi saa luvan kuvata ne viikonloppuna :D).

Pliis tyypit testatkaa aamutreeneja ja treenatkaa, koukkuun jäät (ainakin, jos sulla on hyvä PT ja ohjelmat)!

Pusuja ja jaksamisia viimeisiin arkipäiviin!

<3:llä Tea