Kuulumiset ja juhla-asu kuvia

Heissan!

Ihanaa maanantaita <3! Ainakin täälläpäin se on aurinkoinen sekä ilman, että mielen suhteen ;). Pääsen vihdoin taas töihin niin "pääduuniin" kuin intohimoni tanssinopettamisen pariin. Jesperi tulee perjantaina (OMG JEE <3) tai no silloin, kun hän saapuu ollaan jo lauantain puolella. Olo on taas terveempi, vaikka en vieläkään ole täysissä voimissa. Tämän huomasin tanssahdellessani aamulla. 

Eilen oli kummieni pojan rippijuhlat. Oli ihanaa laittautua viikon meikittömyyden, Jesperin vaatteiden, yökkäreiden ja villasukkien jälkeen.. Meikkailin kylläkin jo vähän myös lauantaina, etten säikähdä sunnuntaina jäätävän suurta kontrastia :D. Kuvat ovat pikaisesti otettuja ennen lähtöä, lujaa meni niin ei kuvista oikein fancyjä tullut.

 

mitä tapahtuu, nuo kengät on rajattuna muissa kuvissa.. Mutta hei, mitkä kengät tolle liukkaaseen loskaan, ei avokkaille..

Ja nyt STOPPI blogi-tauolle. Tea kuntoon ja tohina päälle. Alan kyllä huomata, että parannun, kun alkaa mennä taas lujaa ja kokoajan pitää kehittää tekemistä ja höpöttää :D.

Mukavaa viikkoa!

-Tea