Elämä vailla juhlia on kuin pitkä tie vailla lepotaukoja!

Ei ikäviä ylläreitä kiitos! Sanon minä, kun suunnitelen ylioppilas juhliani. Myönnettäköön, että alkuun juhlien suunnittelu ja jopa mekon valinta tuntui puuduttavalta, mutta ei enää! Tai oikeastaan tämä asenne muutos juhlia kohtaan johtuu siitä, että tiedän kaiken olevan kunnossa ja hoidossa ;). Innostus-prosentti nimittäin on tähän huippuun noussut eri asioiden kautta, ensin juhlapaikan valinta  ja varaus innosti, sitten mekon löytyminen, menun hahmottuminen ja piste i:n päälle oli mahtavan to-do listan laatiminen (vaikka itse sanonkin).

Olen itse aina naureskellut ihmisille, jotka tekevät to-do listoja ja vääntävät pullat ja pikkuleivät pakkaseen viikkoa ennen juhlia.. 

..Mutta nyt kun on itse ollut se yli-innokas touhottaja, joka on suunnitellut ja valmistellut juhlat ihan loppuun asti on pakko sanoa, että tuntuu aika hyvältä!! Olo on rento, turvallinen, innostunut ja odottava. Mutta kuinka täman juhla nirvanan saavuttaa?  Olkaa hyvä vinkkejä siihen ja muutama muu nokkela niksi ja vähän avausta millaiset partyt minulla luvassa ;).

Suurin kunnia sinulle THE TO-DO LIST. Tämä on se minkä vedin överiksi, sanoisinko. Tai innostuin. Nimittäin lista alkaa näin: "ostettavat tuotteet tummennettu. Jokaisella henkilöllä oma koodi väri, kaikki huomiot ym. viivoille tuotteen jälkeen".(Tämä siis tarkoittaa suomeksi sitä, että jokaisella apurilla on oma koodi väri niin oman nimensä löytää listalta helposti.., kätevää eikö?) Listalla siis lukee kaikki kuka tekee ja milloinkin. 

the to-do list ;)

Valkolakkiani juhlitaan Auralan-kartanossa, minne ruoat olisi toimittanut hotelli Heimari. Kuitenkaan (ehkä) hieman nirsona ja vaativana ihmisenä en löytänyt listalta itseni näköistä menua, joten teen ruoat itse. Tässä kohtaa täytynee mainita vinkki, että tee mahdollisimman moni tuote etukäteen. Itselleni tulee pulled pork-hampurilaisia niin tein sämpylät niihin eilen ja pullat Mummon kanssa viime viikolla <- Hyvää ajanvietettä Mummon kanssa.

Koko Menu:

Alkumalja: Rebelle (hyvänmakuinen, ei vahva ja vielä lompakko ystävällinen, SUOSITTELEN) 

Pääruoka: Salaatti puffet, hampparit ja lankkuperunat,                                                                              

Jälkkärinä: Neiti Mustikan-kakku (Kinuskikissa), Suklaamoussekakku, Ylioppilas-keksit, Kanelikierteet, Vaahtokarkit ja Pientä suolaista.                                                                                                                                    

Juomina: PEPSI MAX (olen koukussa..), Vichy, mehu ja kotikalja by Äiti

juhlapaikkaa kurkkaamassa
sata, sata, sata, sata SÄMPYLÄÄ!
Tuli aika mahtavia :P

Sitten käytännön niksi. Nimittäin tapetista tulee hyvännäköiset kaitaliinat! Ja kenties edullisetkin, kun nappaat tapetin poisto myynnistä.. Itse laitan "tapetti-liinat" lasitetun terassin pöydille, eli kannattaa kuitenkin vähän miettiä mihin tapettia laittaa.. MIelestäni tämä idea on loistava juuri terasseille.

Tämmöistä pöytäliinaksi
Juhla asun sovittelua

Eilen illalla vielä stressasin jatkoille sopivaa mekkoa, mutta en enää. Se nimittäin löytyi sattumalta siskoni palautukseen lähtevästä H&M tilauksesta. Näytän mekossa kuulemma kanarian linnulta :D. LIsäksi koru ongelmakin taitaa ratketa kummi-setäni lähettämän lahjakortin avulla <3.

Mekko päässä, muttei päällä

I am so excited!! Päivittelen juhlien valmistelua ja juhlapäivänä Snapchattiin: tea-tuulia ja Instagramiin: tea_tuulia. Juhlien jälkeen jälkitunnelmat näiltä näkymin myös tänne ;)!

Ja vielä se, että käy tykkäämässä Facebookissa teatuulian, kiitos <3!

(Kuvien saamisen kanssa problematiikkaa, joten laatu kärsi.. ärsyttää)

"Elämä vailla juhlia on kuin pitkä tie vailla lepotaukoja".

<3:llä Tea the suunnittelija