Farkut

Mikä siinä on, että ihmiset käyttävät farkkuja? Miksi pitää ahtautua joustamattomiin housuihin ja silloin tällöin kirota, kun onkin vahingossa kasvanut housuista ulos.

Voin suoraan sanoa, että vihaan farkkuja!

Omistan kahdet farkut. Molemmat olen ostanut muutama vuosi sitten.

Asetin itselleni haasteen muutama viikko sitten. Päätin, että opettelen käyttämään farkkuja! Kuullostaa hassulta, mutta uskoin että opettelun kautta ehkä totun niihin ;). Ensimmäisenä päivänä, kun olin pomppinut itseni pöksyihin katsoin peiliin ja ajattelin, että cool, näähän sopii mulle. Tällöin jalassa oli Bik Bokin legginsimäiset farkut. Kävin ne jalassa Gigantissa. Vaikka olo oli cool, kun mulla oli päällä jtn mitä ei yleensä ole, niin silti kotiin tullessani huokaisin helpotuksesta. Housut pois.

Farkut näyttää vaan Vilman päällä aina niiiin hyvältä ❤️

Toisena päivänä olimme lähdössä shoppailemaan äidin, siskon ja siskon ystävän kanssa. Farkut nro 2 kaapista ulos. Nyt oli todellinen tunkeutuminen. Juuri pesusta tulleet farkut eivät veny. Mahduin. Kävelin kodin käytävää, kuin puu-ukko tai kun ihminen jolla olisi jtn housuissa :D (pieni liioittelu). Pääsin siskoni luo meikkien ääreen. Sisko kehui farkkuja ja kertoi, että olemme menossa ravintolaan. Mitä tekee Tea? Juoksee huoneeseen ja repii farkut jalasta miettien: "korkea vyotäröiset farkut+ravintola+mukavuudenhaluinen Tea=avaan napin kesken ruokailun/riisun housut kesken ruokailun/en syö mitään". Jalkaan päätyi nahkaa muistuttavat housut, joustavat, mukavat ja hyvin istuvat ❤️.

Poikaystävän farkut joustaa :D ❤️

Olen siis tullut tulokseen, että farkut ei oo mun juttu. Lojukoon mun kahdet farkut kaapissa. Välillä voin taas testata, miltä tuntuu. Vähään sikaan kyllä en! Hauskinta tässä on se, että rakastan farkkujen ulkonäköä muilla ihmisillä❤️! Kun taas ne omaan jalkaani tyrkkään, olo on epämukava. Taidan siis tyytyä muiden farkkujalkojen katseluun omieni sijaan 😉.

Hyvää Naistenviikkoa muuten ❤️ 

Rakkaudella Tea