Haaveilu on sallittua <3 Minun 10 haavettani

"Musta tulee sairaalanjohtaja" heitin tänään kummilleni. Tiedän ei ole vielä koulupaikkaa, minkä kautta tähän pestiin pääsee, tiedän, että en minä voi niin vain päästä johtamaan sairaalaa ja tiedän, että en ehkä koskaan pääse sairaalan johtajaksi. Tiedän kuitenkin myös sen, että rakastan haaveilla ja unelmoida! Suunnitella häitäni, kun katson Satuhäitä, lastenvaate osastolla pohdin mahdollisia lasten nimiä ja lenkillä silloin tällöin haaveilen paremmasta jaksamisesta :D Kaikki haaveilu on sallittua <3! Siispä kerron nyt muutamia haaveitani. Kaikki hyvin erilaisia. Pieniä, suuria.

Haaveesta tuli totta. Sain tanssia soolon teatterin lavalla <3 Kuvassa fiilis esityksen jälkeen :D

1. Haaveilen löytäväni uudet siistin väriset Air Maxit, joita ei sitten tulisi joka päivä kadulla vastaan

2. Haluan matkalle Honoluluun. Olen Honolulsta jaksanut höpöttää kavereille, vaikka kuinka kauan. Lei kaulaan, kookosen puolikkaat rintsikoiksi ja pinacolada käteen :D

3. Opiskelupaikka minne haluan oikeasti! Eli yliopistoon ja terveystieteitä lukemaan <3

4. Haluan tulevaisuudessa valkean kivitalon, hienon missä on parvekkeita ja terassi ja tilaa tanssia. Ja se on täynnä rakkautta ja mun ei tarvii ikinä tehä itse aamupalaa ;).

5. Tahdon olla onnellinen <3 Haluan nukkua yöni levollisesti, ilman stressiä mistään :) Toki silloin tällöin oleva stressi on okei. Ja ikävissään on vaikea nukahtaa, senkin sallin, koska ikävä on vain väliaikaista <3.

6. Haluan Särkänniemeen

7. Tällä hetkellä olen sitä mieltä, että haluan lapsia <3 Olen työskennellyt maailman ihanimpien muksujen parissa niin siksi tällainen haave on tullut :). Ja yksi ystäväni sanoi, että elämä on aika pitkä ilman lapsia :D, toivottavasti samanpituinen on lapsia tai ei. Mutta tykkään, kun elämässä on vaihtelua ja tätä kai ystävänikin lauseellaan meinasi. Ps. Lapset vasta monen monen vuoden kuluttua.

8. Haluan oppia tykkäämään ruuista, joista en nyt pidä. Läheiset pitäkää kuitenkin huoli, etten ala syömään silliä.

9. Haluan maistaa kaikkia benkkujenkku makuja! Mulle saa siis niitä ostaa ;)

10. Haluan kokea yllätyksiä! Ylläri menoja, ylläri lahjoja, ylläri vapaita, ylläri töitä, ylläri tapaamisia! Tykkään yllätyksistä. Vaikka erään ostaessa minulle ylläriksi yo-lahjan olin ihan paniikissa, koska mulla ei ollut hänelle lahjaa, en vain tajunnut ostaa (tyhmä minä) :D. Noh, I am over it. Ens kerran on, vaikka mun vuoroni :).

Muistakaa haaveilla! Kuvassa minä ja Siksu <3 Elämämme parhailla festareilla, joista haaveillaan joka vuosi ;)

Illan jatkoja toivottaa: Tea- tuleva sairaalanjohtaja ;)