HELPPOUTTA JA HUOLETTOMUUTTA TREENAAMISEEN

Kesällä kaikki on niin helppoa ja leppoisaa. Ulos voi kävelllä toppi päällä ja voi tehdä mennä iltamyöhään saakka, koska on niin lämmintä ja valoisaa. Kaiken helppouden keskellä myös treenaaminen on helpottunut. Senkun laittaa lenkkarit jalkaan ja lähtee ovesta ulos.

Kuitenkin on tärkeää muistaa liikunnan monipuolisuus ja alkukesästä keksinkin vaikka minkälaisia treenejä itselleni. Treenit monipuolistuivat, kun aloimme käymään treenitreffeillä ystäväni kanssa. Kuitenkin surukseni aikataulut menevät usein ristiin ja löydän itseni yksin seisomassa treenivaatteissa ja vesipullo kädessä. Yksin ollessani myös lopetan treenin joinakin päivinä, kun ensimmäinen hikipisara vierähtää otsalle. Luulen, että olen tehnyt tarpeeksi. Ajattelinkin ostaa kortin kuntosalille ja mennä ryhmäliikuntaan, mutta varsinkin näin kesällä hikinen liikuntasali parketteineen ja loisteputkivaloineen ei saa minua syttymään. 

Pidin kiinni ulkotreeneistä ja latasin kännykkään jos jonkinlaisia sovelluksia (booty challenge, 7 minutes workout ym.), jotta löytäisin jotain uutta treenaamiseen. Uudet kujeet treeneihin sain kunnolla vasta, kun päädyin aloittamaan yhteistyön treenaakotona.com kanssa. Sivuston ansiosta voin treenata missä ja milloin haluan. Ja olen niin onnellinen, että saan ohjauksen suomeksi.

Tällä hetkellä olen koukussa sivuston HIIT-treeneihin, erityisesti HIIT-tabata treeniin. Jukan ohjaama tabata on iloinen rääkki ja ohjaajana Jukka on ihanan rauhallinen. Kun minä rannalla tai olohuoneessani valun hikeä, ajastin piippaa ja haluan lopettaa toteaa Jukka rauhallisella äänellään "Ja töihin". Pakkohan se on sitten jatkaa. Kyllä ohjaaja pian kannustaa taas "jaksat vielä!". Se, että ohjaaja on oikea ihminen tuo treenaamiseen mielekkyyttä,  sillä esim. HIIT treeniä tehdessä näkee, että kyllä ohjaajakin hengästyy ja hikoilee.

Toivottavasti HIIT-fanitukseni pian hieman laantuu, jotta maltan tutustua myös kaikkiin muihin treeneihin kunnolla. Olen kyllä jo tehnyt liikkuvuutta, joogannut ja rauhoittunut mindfullnesin parissa. Lupaan tulla kertomaan lisää treeneistä heti, kun pääsen testailemaan enemmän. Nyt voin kuitenkin jo sanoa, että suosittelen treenaakotona.com lämpimästi. Voit treenata milloin tahansa, missä tahansa ja lähes mitä tahansa. Jokaiselle viikolle on myös oma monipuolinen treeniohjelma, jota noudattaessaan saan sopivassa suhteessa: lihaskuntoa, sykettä, kehonhuoltoa ja liikkuvuutta. Niin helppoa!

Treenaakotona.com palvelua pääsee kokeilemaan kuukauden veloituksetta. Lisäksi saan tarjota teille alennuskoodin.

Koodilla teatuulia saat vuoden treenit hintaan 79e (norm. 119e) tai voit treenata kuukausi maksulla hintaan 11.90e/kk.

Ihanaa viikonloppua!