Helsinki ! ps. löysin jtn täydellistä

Heipparallaa! Pääsin juuri junaan sateisesta Helsingistä kengät märkänä. Onneksi tajusin ennen junaan saapumista, että märät sukat/kengät ei ole maailman ihanin juttu 2,5h junamatkalle :). Kävin siis ostamassa pörrösukat :D.

Olin siis koulutuksessa Helsingissä uuden työni puolesta. Viimeiset kolme päivää ovat olleet täynnä uutta asiaa, antoisaa, innostavaa, mukavaa, mutta myös rankkaa (kun jatkuvalla syötöllä tulee uutta ja  haluan sisäistää kaiken). Onneksi kuitenkin tuli huomattua jo ekana päivänä, että mulla on joku mega muisti! Kuullostan joltakin keski-ikäiseltä, joka käy vähän duuni keikalla ja sillein. Kyseessä on elämäni ensimmäinen kokopaivä työ, mitä siis teen tulevan vuoden ja sitten opiskelemaan. 

Eilen kuitenkin kerkesin myös nähdä siskoani <3! Käytiin syömässä burgerit Friends & Burgerissa, SUOSITTELEN KAIKILLE! Ja jälkkäriksi Vapianosta ehdoton mansikka mascarpone- jälkkäri, mikä fffgvghmghj onkaan oikealta nimeltään :D. 

Nam Nam Nam

Mutta sitten ehdotin Tipulle, että käytäisiin vielä pikaisesti shoppailemassa Bik Bokissa, josta en sitten mitään löytänyt. Nooh kiertelyä kaartelua ja ajattelin käydä kurkkaamassa Calvin Kleinin tarjontaa. JA LÖYSIN JOTAKIN AIVAN BUENOA.

Tittididiididii
Kimaltavat bling bling Calvinit <3

Sanoisinko, että aaaaaa uuuu jeeeee oooooo.

Kohta on jo viikonloppu <3

- Tea