Hieman vähän ajatuksia onnesta

Eilen illalla tajusin, että tällä hetkellä mulla on tosi hyvä olla ❤️. En saanut opiskelupaikkaa ensi vuodeksi, saan kesätöissäni 7€ ja sentit tunnissa palkaksi ja en voi käydä suihkussa kotona, koska siellä vaihdetaan silikooneja (onneksi on rantasauna..). Mutta mä vaan tosiaan voin hyvin. 

Olen huomannut kuinka paljon erilaisten ihmisten läsnäolo vaikuttaa minuun. Negatiivisuus saa minut raivostumaan, oikeesti. Musta tulee ihan hullu, joka vaan laukoo lyhyitä lauseita ja mököttää. Olen huomannut, etten ole onnellinen, jos olen ihmisten kanssa keihin en luota tai ketkä eivät luota minuun. Olen huomannut kuinka voin yhden illan perusteella tajuta, että olen täysin väärän ihmisen kanssa ja samalla tajuta kuinka ihminen, jonka kanssa puhun tuntuu ymmärtävän minua. 

Oloni on turvallinen. Tuleva vuosi tulee olemaan upea, sillä kaikki parhaat rakkaimmat ystävät jäävät kanssani Mikkeliin ❤️. Olen luottavaisin mielin, sillä tällä hetkellä lähelläni on ihmisiä ketkä uskovat minuun ja kannustavat minua. Ja ymmärtävät ja antavat anteeksi virheeni. 

Et voi päättää keneen rakastut. Se vain tapahtuu. Sori. 

Ja muuten, ettei mee liian totiseksi niin: "if you fall I Will be there" -Floor. 

Vihaan lässynläätä, mutta nämä ajatukseni halusin jakaa. Toivon, että sinunkin lähipiiri on juuri sinulle sopiva. Kannustava, uskollinen, luotettava ja rakastava. Väärät ihmiset elämässä vievät voimia. 

On mullakin ajatukset klo: 23:56 maanantaina 

olen vaan jotenkin ehkä hieman vähän jotenkin rakastunut 

-Tea