hyllynmylly (kuulumiset)

Moikka!

Ootteko ikinä olleet elämäntilanteessa, jossa on niin paljon kaikkea (mahtavaa) tekemistä, että et tiedä miten aika riittää.. Olen tilanteessa nyt. Toissa viikonloppuna olin Mikkelissä opettamassa tanssia, iltaisin töissä, päivät koulussa. Ihanan mahtavat uuden ystävät <3. Vanhat ystävät ensi viikonloppuna. Tähän päälle flunssa, pelko epäonnistumisesta.

Olemme Jesperin kanssa paljon poissa kotoa: koulu, työt ja vapaa-ajan jutut. Aluksi tuntui, ettemme näe koskaan. jatkuva ikävä vaivasi, mutta jutteluiden jälkeen tajusin, että nämä koulun ekat viikot ovat vain väliaikainen juttu. Meillä on aikaa toisillemme vielä kymmeniä kymmeniä vuosia.

Koulun alku oli minulle mahtavaa ja makeeaa aikaa, mutta samalla uuvuttavaa. Uudet samankaltaiset ystävät tekivät onneksi heti alusta alkaen koulun käynnin helpommaksi. Voi kysyä apua ja keskustella asioista. Aluksi tuntui, että en tule millään pärjäämään koulussa: kokoajan uusia juttuja.

Mitä minulle sitten nyt kuuluu? Oikein hyvää. Vaikka olen edelleen kipeä (olin flunssassa töissä ulkona 4h ja juhlimassa, kun olin juuri parantunut). Näin viikonlopun jälkeen taas koulukavereita ja kohta Jepu tulee töistä kotii :). Koulu sujuu ja alkurumba alkaa olla ohi. Palaset alkaa loksahtaa paikalleen: alan löytää balanssin. 

piristyksenä syys-iltaan kuvituksena lomakuvia :)