Itserakkaus, kateellisuus, seksikkyys, kauneus

Luin erästä Facebook-ryhmää. Siellä joku oli eksynyt kommentoimaan 'valokuvaajan ottamia kuvia teistä-keskusteluun' näin: "en ymmärrä miksi haluatte itsestänne kuvia. En ymmärrä myöskään, jos omia kuvia on seinillä. Tulee mieleen, että on kovin itserakas, kun omia kuviaan vaalii". (Kommentti lyhennettynä) Luettuani kommentin jokin kilahtaa kolahti sisälläni. Oliko se sitten viha, sääli vai ihmetys sitä en tiedä. Syy tämmöiseen mystiseen tunteeseen löytyy luultavammin siitä, että rakastan itseäni! Olen mielestäni kaunis, seksikäs ja peilit ovat minun parhaita kavereita ;). Välillä saatan vaikuttaa liiankin itserakkaalta/itsevarmalta tanssiessani yökerhossa, esitellessäni uutta vaatteitani tai peilaillessani itseäni :D. Tämä ei TODELLAKAAN kuitenkaan tarkoita sitä, että pitäisin itseäni parempana/kauniimpana/seksikkäimpänä kuin muut naiset <3! 

Voin suoraan sen sanoa, että tiedän maapallolta aina löytyvän kauniimpia naisia kuin minä. Olen kuitenkin sujut sen kanssa. Ikinä ei kannata lähteä vertailuun, kateuteen tai itsensä muuttamiseen. Toivoisinkin, että yökerhossa naiset pitäisivät yhtä ilman vihaaaaaa ja kateutta. Kehuttaisiin asioita, mitkä tekevät toisesta kauniin tai sanottaisiin, jos hame on tanssin pyörteissä noussut liian korkealle. Sen sijaan, että supatetaan pienissä porukoissa. Jos ei ole mitään positiivista voitaisiin yrittää silti edes hymyillä :). 

Olen itse hyvin vahvasti sitä mieltä, että jos ei tykkää itsestään ei tykkää muistakaan. Tai ainakin teoria pätee itseeni - olen päivä päivältä tyytyväisempi ja ihastuneempi itseeni ja rakastuneempi myös toiseen :D. Toisaalta rakkaus tuo itsevarmuutta ja puolison positiiviset kommentit saavat hyvälle fiilikselle <3.. Alan eksyä aiheesta, haluan kirjoittaa parisuhteesta piakkoin (minua innostaa aihe, olen opiskellut aihetta ja haluaisinkin tulevaisuudessa olla parisuhde ja seksuaaliterapeutti;)) :D. Tietysti haaveet muuttuvat, mutta terveyden pariin pääsyn sen tiedän, auttaminen, erilaiset ihmiset ovat PARASTA! Nyt olen ainakin eksynyt aiheesta, adios! 

-Tea