I did it! Itsensä rakastamisen mietiskelyä

Olen lähiaikoina kerännyt ajatuksia, lauseita ja sanontoja niin tosi tv-sarjoista, lehdistä kuin elokuvistakin. Kirjoittelen niitä mietteiksi ja motivaatioksi vihkoon, josta onkin tullut melkoinen ajatusvirta päiväkirja. Kuitenkin suurin osa ajatuksista ja mietteistä kehittyy omassa päässäni -> nekin kirjoittelen ylös vihkoon/kännykän muistiin. 

Muutama päivä sitten mietin illalla itsensä rakastamista/"hyväksymistä". Tämä aihe ehkä sen takia, että olin stressaantunut tulevan vuoden töiden takia, saanko työpaikan, jonka haastatteluissa olin ravannut? Kuuluuko muista hakemista paikoista milloinkaan? Asiaa ei yhtään helpottanut se, että kokoajan joutui kuuntelemaan: "onko työpaikoista kuulunut, haitko töitä tai pääsitkö kouluun juttuja?" Tein ja teen parhaani. Aloin hakea töitä heti, kun kuulin etten opiskelupaikkaa napannut. 1.paikka mielenkiintoinen ja innostava työ. Pääsin haastattelusta toiseen. Ja tänään kuukauden prosessin jälkeen mulle soitetiin ja mä sain sen työn, MÄ TEIN SEN! Olin oma energinen itseni, se riitti <3.

Se kuitenkin miten itsensä rakastamista pohdin meni näin: Itsensä rakastamista voi verrata toisen ihmisen rakastamiseen. Välillä toinen ärsyttää. Suhdetta täytyy ylläpitää, täytyy kehittää uusia juttuja yhdessä. Tutustuminen toiseen. Rakkaus täytyy osoittaa.

Joka päivä ei siis tarvitse olla täysin "sinut" itsensä kanssa. Itseään täytyy kuunnella: millainen olen, millainen haluan olla, onko jokin pielessä? Ja mihin kaikkeen kehomme pystyykään, kokeile uutta treeniä tai katso mitä kehosi sanoo pidemmistä yö unista. Haasta kehosi. Yllätä juomalla normaalia enemmän raikasta vettä. Rakasta, ole armollinen. Pidä huolta itsestäsi niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Vielä muutama päivä sitten sanoin Jesperille, että juuri nyt ei ole kivaa olla Tea (koska stressi). Tällä hetkellä kuitenkin olen maailman onnellisin Tea, on ihan huippua olla MINÄ <3! Olen itsestäni ylpeä (itkin onnesta, kun sain haaveilemani työn ja huusin "jes, piiiip jes" :D).

Huomenna on perjantai <3! Toivon teille kaikille kaikkea hyväääääääää!!

Kuvien laatu kärsi. Oma tietokoneeni pimahti (kuukauden jälkeen) joudun käyttämään kunnon palikkaa. Plus tökin tän näyttöä kokoajan, kun omassa on kosketusnäyttö :D..

- Tea