Itserakkaus juttuu <3

"You're not fat, you have fat, you also have fingernails, you are not fingernails", nauroin tälle aivan liikaa. Tää oli hauska, take it easy man. 

Voisin sanoa, että minua suunnattomasti harmittaa kuinka paljon nykyaikana on ihmisiä ketkä eivät ole tyytyväisiä itseensä. "Olenpa läski", "Hemmetin minä, kun en lähtenyt lenkille", "Saakeli, kun söin sen pullan". STOP! Puhuisitko tähän sävyyn ystävälle, kumppanille tai perheenjäsenelle --> Et. Joten miksi puhut niin elämäsi täkeimmälle ja läheisimmälle ihmiselle, itsellesi? ;) On siis hyvin merkityksellistä kuinka puhumme itsellemme ja kuinka kunnioitamme itseämme.

Olen täysin sitä mieltä, että emme voi rakastaa täysillä muita, jos emme rakasta itseämme

Mutta kuinka oppii rakastamaan itseään ja pitämään tunnetta yllä? Armollisuus on tärkein. Joka aamu ei tarvitse lähteä tunnin lenkille tai puputtaa aina lounaalla salaattia. Siedä se epätäydellisyys, joka itseesi sisältyy. Itse en ole aamuihminen ja olen sen hyväksynyt, saan olla aamuisin väsynyt. Ja tällä hetkellä syön sipsejä suoraan pussista :D. 

Jokaisen pitämäni tanssitunnin lopussa, pyydän jokaista oppilasta kiittämään itseään hyvästä treenistä halaamalla itseään.Tällöin usein oppilaat vähän hihittävät, mutta loppujen lopuksi tekevät överi halin itsensä kanssa. Tällöin toivon, että he jäisivät miettomään halin "merkitystä".Mielestäni nimittäin on hyvin tärkeää kiittää ja kehua itseään omassa päässään. Tai miksipä välillä ei voi ihan ääneenkin sanoa, että wow, olinpa hyvä! 

juuri herännyt

Itsensä rakastaminen lähtee nimittäin kuitenkin aina itsestään eikä muiden hyväksynnästä. Tiedän sen itse kokemuksella, minua on haukuttu lukuisia kertoja, mutta kun minun on hyvä olla omassa kehossani, minun on hyvä olla minä ei kukaan voi minua masentaa :). Ja taas, jos ei ole itsensä kanssa sujut ei muiden kehut paljoa auta..On myös todella tärkeää tiedostaa mitä itseltään haluaa, millainen on realistinen unelma minä. Kun tykkää itsestään luo se itsevarmuutta, joka huokuu ulospäin. Ja monet tutkimukset osoittavat, että itsevarmuus on seksikästä ;).

iloinen imuroija ;)

Ja usein vielä menee niin, että jos ihmisellä ei ole itsensä kanssa hyvä olla sen purkaa muihin. Valittaa muille, haukkuu muita ja lietsoo huonoa ilmapiiriä, sillä ihminen halua sen pahan olon mikä itsensä sisällä vaanii myös muille.. Hänen on vaikeaa sietää muiden "hyvää oloa".

Vielä loppuun sanon sen, että itsensä rakastaminen "itserakkaus" ei tarkoita itsekeskeisyyttä. Joten if you feel good with yourself niin levitä sitä! Kehu muita, hymyile tuntemattomillekin, hymyt tarttuvat! Niin negatiivisuus kuin positiivisuuskin tarttuu, joten LEVITETÄÄN POSITIIVISUUTTA JA RAKKAUTTA! Ole itsellesi armollinen, syö sipsejä jos siltä tuntuu, lenkkeile maratoni, jos haluat, anna rakkaallesi pusuja ja haleja. Elä. Ole armollinen, mutta tee parhaasi! Ole joka päivä parasta mihin pystyt! Nyt joku varmaan ajattelee, että olen pimahtanut, mutta tällänen mä oon, moi! 

treenaaminen tuo energiaa <3

Toivottavasti just sulla on itsesi kanssa elämäsi pituinen romanssi ;). 

rakkautta, energiaa ja pusuja teille kaikille! <3

- Tea