JÄÄKIEKKO HUUMA ON ALKANUT!

Tämä oli skool kauneudelle, mutta nyt tämä on skool SUOMELLE!

Leijonien työ on alkanut! Suomalaiset hullaantuuvat ja kyllä itsekin avasin tänään telkkarin heti klo17. Mielestäni on ihanaa, että meillä suomalaisillakin on jokin yhdistävä tekijä ja viikot jolloin olemme yhtä suurta perhettä. Muutenhan me olemme ainut kansa, jotka ovat valmiita maksamaan 20€, ettei naapuri saa 10€. 

Aina pienestä pitäen ollaan meillä kotona jääkiekon MM-kisat katsottu ja peli-illat ovatkin olleet loisto syy mm. syödä arkena herkkuja (koska peli-herkut ;)). On myös opittu, etä kun maali tulee niin huudetaan ja huidotaan käsiä. 

 

On Suomessa kuitenkin myös näitä kansan häpeäpilkkuja, keitä ei kiekko kiinnosta. Ja täytyy myöntää, etten itsekään tiedä esim. Mitä jäässä olevat merkit tarkottaa tai tarkoittaako mitään.. Tai mikä se paitsio on (kiekko ennen miestä, mutta missä?) Mutta osaan huutaa: Torille! 

Näille häpeäpilkuille kuitenkin vinkki. Ainakun on leijonien peli niin kannattaa mennä kauppaan, ravintolaan (ihan ruokaravintolaan), kahville tai salille. Silloin saat nimittäin olla hyvin rauhassa, koska muut ovat katsomassa peliä! Nimimerkillä kokemusta on. 

(Sis. Sarkasmia)

Toivotaan, että Suomi voittaa ja poika saunoo! SUOMI SUOMI SUOMI!