JÄNNITTÄÄ NIIN PIRUSTI

MOI KAIKKI! Taukoa on ollut, kiireen, luovuuden puutteen ja jännityksen takia. Elän nimittäin niin jännittäviä aikoja, että en meinaa pysyä housuissani. Välillä ei tule taas kuin itku. Huomenna on SOTELI-sähköinen esivalintakoe. Tämän hetkinen pelko on, että aivoni tyhjentyvät tämän ja ensi yön aikana mystisesti. Tuntuu, että huominen koe määrittelee mun tulevaisuuden, en toki yhtään dramaattinen ole. Jos ei mulle paikkaa terveysalalta irtoa niin sitten musta tulee  insinööriopiskelija, ei paha sekään.

 

Miten kaikki muut ihmiset selviävät tästä jännityksestä?

Sen lisäksi, että pääsykokeet jännittää niin kurkuttaa myös moni muu asia. Olen irtisanoutunut työstä kesäkuun loppuun ja lomailen koko heinäkuun. Työpaikka tulevasta kotikaupungista on hankittu. Enää puuttuu opiskelupaikka ja oma kämppä. Jotenkin on niin hullua, että nyt se elämä sitten syksyllä oikeasti muuttuu. Mä muutan pois kotonta, lähden opiskelemaankin ja kaikki tämä uudessa kaupungissa ja vielä Jesperin kanssa <3.

Yks vinkki mulla on lukiosta valmistuville. Välivuosi kannattaa. Kerkeät hengähtää, kerätä säästöjä, saada työkokemusta ja lukea pääsykokeisiin (ellet ole niinkuin minä 40h/vko töissä..) Olen nyt säästänyt huolella tulevaisuutta varten, saanut paljon työkokemusta ja saan vielä jatkaakin samassa firmassa syksyllä! Ja opiskellut olen jaksamisen mukaan, luin jokaisen ennakkomateriaalin kerran huolella läpi. Se riitti ainakin lukiossa arvosanoihin 9 tai 10.

Ihanaa keskiviikkos ja tsemppiä muille pääsykokeeseen lukeville!

-Tea