Joulu Ylläksellä

Joskus päätin, etten koskaan mene Oulua pidemmälle pohjoiseen. En halua hullaantua lapin ruskasta, intoilla hiihtämään ja vaeltaa tuulipuvussa ja syödä makkaraa ringissä. Sitten elämääni saapui Jesperi, jonka perheellä on mökki Ylläksellä. Joulun suunnitelmani oli, että haluan olla hänen kanssaan. Tykkään kuitenkin matkustaa, uusista asioista ja paikoista. Joten päätimme viettää joulumme Ylläksellä. Päätöstä en kadu, Jouluni oli mitä parhain, kiitos siitä kaikille mukana oleille <3!

 

Mielikuva autojen alle hyppivistä, taivaalla lentävistä ja minun päälle hyökkäävistä porosta kylläkin romuttui tällä matkalla. Vain yhden poron näin hölkkäävän tiellä. Kuvan poro oli ihanalla Konijänkän kotieläin pihalla. Hän kylläkin "yritti hyökätä" kimppuuni, mutta onneksi aita oli välissä. Todellisuudessa hän tuli vaan minua lähemmäs. 

Tekemistä riittäisi lapissa moneksi päiväksi. Tai no voisin rentoutua siellä, vaikka viikon tai pari putkeen. Uni nimittäin ainakin maistui tein nukkumis-ennätyksen siellä!

Kävin Ylläksen huipulla, halusin kovasti päästä kiiipeämään tämän vuoren huipulle. Vaikkakin Jesperi väitti, että kyseessä on tunturi. 

Tämä kuva on harvinaisuus, Tea hiihtämässä. Oli ihan kivaa, vaikkakin olin hidas, kuin etana.

Ihana Jesperi<3

 

Sain paljon ihania lahjoja! Ylhäällä saamani siili <3. Kai se on okei olla 19v ja rakastaa pehmoleluja? Lisäksi yksi aika tärkeä joululahja on uusi kamera!! Osa kuvista on sillä napattu (mutta Facebookin kautta ne tähän blogiin liitin, joten laatu kärsi). Nykyisin pääsette siis nauttimaan terävistä kuvista ;).

Kohta onkin jo uusi vuosi!

Rakkaudella Tea