Tuleva koti: haaveet ja kuinka olen valmistautunut

Koti on minulle hyvin tärkeä paikka. Tykkään olla kotona, vaihdella huoneeni järjestystä, ostaa uusia tuotteiteita huoneeseen ja tämän takia innolla odotankin jo syksyn muuttoa! Sisustettavana koko oma koti <3! 

Tulevaksi kodiksi toivoisin kaksion, sillä olen tilaa vievä nainen. Tanssin paljon kotona, venyttelen ja makkari on aina ollut semmoinen pyhäkkö (PUHTAAT LAKANA), että joku yksiö missä vieraat istuisivat sängylleni eikä sohvalle niin EI. Varsinkin jos mietin, että joitakin Jesperin kavereita farkkuineen mun puhtaassa sängyssä (vaikka päiväpeitto onkin) niin EI. Myös muovimatot jättäisin mielelläni muille ja parveke, minne voisin ostaa amppelin ja laittaa mun muovimaton olisi niin ihana. 

Haluan selkeän olkkarin, joka on kuitenkin kotoisa (tauluiksi laittaisin kuitenkin itse ottamia kuvia <3), kukat & kynttilät <3

Saatan kuullostaa nipolta tai epäreallislta joistakin, mutta haluan, että jo ensimmäinen kotini on minulle mieleinen ja tuntuu kodilta. En halua kolkkoa, Ikea kalusteilla, tuhnuilla matoilla, vanhoilla lakanoilla ja epäsarjaa olevilla astioilla täytettyä kotia. Tämän takia olen ostellut tulevaan kotiin kaikenlaista jo yläasteelta lähtien. Tärkeinta on olkkari, missä on ihana sohva, jossa voin syödä pingu-tuutin ja katsoa mun hömppäsarjoja. Keittiön, missä voin rauhassa syödä ja kokkailla maukasta ruokaa. Makuuhuoneen joka on puhdas ja harmooninen. Haluan, että koti on minunnäköinen. Ainiin olen muuttamassa kimppaan Jepen kanssa, hän onneksi sanoi, että saan vastata sisustuksesta.. Tietysti kuuntelen myös hänen toiveitaan ja teemme kompromisseja (en kyllä usko, että häntä kiinnostaa onko olkkarissa Iittalan Aalto kynttilä kipot vai Kivi kipot).

Makkari saisi olla melko tyhjä ja sänky sen keskiössä <3. Puhdas ja rauhoittava. Ei ehkä kuitenkaan ihan näin pelkistetty.

Mitä mulla sitten on valmiina?

Keittiöön: Neljän hengen ruokaryhmä, valkea. Kattilat ja paistinpannu. Arabian KoKo-astiasto (isot syvät kulhot ja kahvilautaset uupuu), Iittalan Kartio laseja (tosi paljon..), Hakmannin aterimet ja arkeen Jamie Oliverin. Olen kerännyt Victorinoksin veitset. Löytyy myös tiikerikakku vuoka, pullasuti, leipälaatikko, piparimuotit, leivontakulho ym ym..  

Makkariin: Sänky. Koristetyynyt. Vaalean sävyisia lakanoita (muut ei käy :D). Kynttiläkippoja Iittalaa ja Party Lite. Mariskooleja ja Kastehelmi kulho -> meikkejen säilytyksessä tällä hetkellä, saatan siirtää keittiöön ja "ruoka käyttöön". Vitriini säilytys rasioita! Ihan parhaita: koruille, rahat ym.

Olkkariin: Olkkarin pöytä.

Kylppäri: Muumi pyyhkeitä, paljon (miksi halusin Muumi-pyyhkeitä?!). Luhtan kylpypyyhkeet ja Finnlaysonin RONSU PYYHE! Myös pyyhkeet haluan vaaleissa sävyissä: valkea, harmaa ym.

Myöhemmin voisin kirjoittaa millaisia unelmia mulla on sitten ihan tulevaisuuden "vakkari" kotiin ;).

-Tea