"Kotka tarvitsee munansa", parhaat vaali-sloganit ja mielipide kunnallisvaaleista

Kuviksena ilmeet, joita minulla on kunnallisvaalien aikaan (not so pretty face, hah). Lue tämä postaus niin ymmärrät ;).

Parhaat vaali-sloganit. Löytyy Perussuomalaisilta:

Kotkalainen ehdokas: "Kotka tarvitsee munansa" ja Seppo: "Kukaan ei ole seppo syntyessään".

Kävelen kauppakeskuksessa. Minun ohi kävelee punatakkinen mies ja tyrkkää minulle jonkun lapun. Kurkkaan lappua - SDP:n ehdokas. Töissäni ehdokkaan jättävät minulle lippuja ja lappuja ja seuraavana päivänä valittavat turhista asioista, mitkä eivät ole työpaikallani heidän mieleen. Näinkö he luulevat saavansa ääniä?  Eikös meidän pitäisi valittaa heille ja heidän keksiä ratkaisuja hikihatussa ;)? 

Se kenellä on parhaat pullat, hernerokat, sumpit ja karkit voittakoon. Ja se, kuka sanoo höppänä-mummoille, että annan vain sinulle näin paljon karkkia ja tuplasti tulitikkuja saa äänestysprosentin korkeimmalle. Miten ruoka liittyy edes vaaleihin? Tulee mieleen vain lahjontaa tai köyhäin avustusta. Itse ainakin ostan mielummin tuoreen pullan lähilepomolta tai teen itse, kuin nappaan kylmän pullanköntyn vaaliehdokkaalta.

Ja ne vaaliteltat. Ne valloittavat aina kadun, kun on markkinat. On kunnon kuhina päällä. Välillä tuntuu, että ehdokkaat seisovat vaikka päällään saadakseen ääniä. Eikö ne olekkaan arvot ja ajatukset, mitkä ratkaisevat...?

Se, että lippua ja lappua tulee joka tuutista ei ole hyvä asia. Missä kestäväkehitys ja digi-maailma? Eikö se riittäisi, että lapun saa itse ottaa, jos tahtoo? Miksi pitää tyrkätä semmoinen kouraan, jakaa postilaatikoihin tai autojen tuulilaseihin? Naamakerroin ja vaalinumero ei paljoa ehdokkaasta kerro :D. Lappuset saavat ihmiset vain ärsyyntymään.

Ihanaa, että on demokratia. Tykkäsin yhteiskuntaopista. Saa mainostaa, mutta ei väkisin. Tykkään "laadukkaasta" mainonnasta, osta mainostilaa, laita lappuja ihmisten ulottuville (äläkä iske kouraan), ole esillä, jotta sinut tavoittaa. Teltta, missä on hernerokkaa, kahvit, pullat, karkit, liput, laput, heijastinliivit ja ilmapallot karkottavat ainakin minut. Tällä hetkellä pisteet Vihreille, raikasta mainontaa, jossa arvot tulevat esille. En kylläkään ehkä heitä äänestä ;).

Voihan vaalihumu..

Ihanaa viikonloppua, muistakaa äänestää!

-Tea