Kuka olisi onnellinen, jos minä olisin laihempi?

kuka olisi onnellisempi, jos minä olisin laihempi? Olen lähiaikoina pohtinut asiaa, että olisinko minä onnellisempi , jos olisin hoikempi. Jokainen osaa katsoa itseään kriittisesti. Itsekin löydän itseltäni muutaman liika kilon reisistä ja toiset vatsasta. Jopa oikean valon osuessa ja kunnolla puristaessa näen itselläni selluliittia. 

Olen kuitenkin normaalipainoinen, BMI on alle 25 ja kylkiluutkin kurkkivat. Onko minulla oikeus valittaa painostani? 

Vuoden  vaihtuessa meinasin hukkua mainoksiin kuntosaleista, kuntokuureista, laihdutusvinkeistä ja kuntosaliohjelmista. 

Tiesin, että kyseessä on ohi menevä ilmiö. Vuoden vaihde vaan sattuu olemaan mahtava markkinarako. Minua kuitenkin alkoi ahdistamaan jatkuva tuputtaminen joka suunnasta! Huutavat six-pack kuvat, kauniit lounaat, kuntosali-videot ja kysymykset: "mikä on sinun uuden vuoden lupaus?" Tai "olisiko aika laihduttaa" saivat minut katsomaan itseäni todella kriittisesti. Mitä minun tulisi muuttaa itsessäni? Olenko kamala, kun minulla ei ole uuden vuoden tavotteita? 

Muutaman päivän uuden vuoden-markkinointia katsottuani, media voitti Tean mielen. Tilasin verkkokurssin. Ensin piti tehdä 3pvää ruokapäiväkirjaa. Tämä kuitenkin loppui ensimmäisen päivän jälkeen, koska aloin kyseenalaistamaan jokaista suupalaa ja olo oli kamalan ahdistunut. Lisäksi poikaystäväni sanoi, että "et ala Tea tekemään mitään tollasta". 

Vastaus otsikon kysymykseen on ettei kukaan. Kukaan ei ole onnellisempi, jos laihdutan! Mielestäni kenenkään ei tule laihduttaa ketään varten, ei edes itseään varten ellei terveyden menetys ole uhkana  tavalla tai toisella. Olen ihan raivona nykyajan  sosiaalisellemedialle!

Loppuun vielä yksi juttu: mikäli seuraat julkisuuden henkilöitä tai muita joiden kuvat ovat kuumia, laihoja ja upeita. Lopeta seuraaminen, kuvat ovat luultavasti muokattuja ja epärealistisia. Ei semmoista tule pitää edes Ns. Goals kuvana.